Gość portalu: olka9912 napisał(a): > hej!!!na początek jedna uwaga:ludzie prosze nie zwracajcie uwagi na to co ten > człowiek napisał!!!niech sobie myśli i mówi co chce!!!fakt jest taki że gdyby > nie wiedział co to jest rock to by przecież tu nie wszedł!!!mam taką jedną > uwage dla was:każdy słucha tego czego chce więc obrażanie jakiegoś stylu muzyki > > tylko dlatego że słucha sie innego jest dla mnie głupotą!!!i jeszcze jedna > uwaga dla mezolte:więcej ćpunów słucha hip-hopu niż rocka!!!a z resztą teraz > prawie cała młodzież ćpa(wiem bo sama zaliczam sie do nastek)tak więc mówienie > o rockmenach jako o ćpunach jest głupotą!!!zgadzam sie także z oldzią93 ale nie > > w tym że hh jest beznadziejny tylko w tym że hip-hopowcy starają sie wsadzić w > swoją "muzyke"(chociaż raczej nazwałabym to czytaniem z kartki)jak najwięcej > przekleństw!!!doceniam raperów którzy rymują z pasją i muszę przyznać że czasem > > słucham siemianowickiego hip-hop-u,a ponadto znam osoby które go nagrywają i to > > nie tylko jak ktoś tu to ujął "ludzie z telewizorami w spodniach" ale naprawde > wartościowi ludzie!!!to chyba wszystko co chciałam napisać!!!odezwę się > jeszcze!!!jeśli chcecie to piszcie na mojego maila olinka_gitarra@buziaczek.pl > lub na mój numer gg 7932096!!!pozdrawiam!!!hej!!!