Gość portalu: polonus napisał: > Gość portalu: Kosa napisał(a): > > > Masz słuch doskonały,poprawia się wraz z ceną > masz taki sam sluch a kto wie moze i lepszy, a z kazda cena nie sluch sie > poprawia tylko nasza zdolnosc oceniania co brzmi dobrze a co juz tylko srednio, > > po prostu rosnie nasza baza doswiadczen, osoba jezdzaca Fiatem 126p cal e zycie > > moze w koncu uwierzyc ze to jest OK ale ta sama osoba po zaliczeniu BMW juz tak > > nie bedzie uwazala, czy to znaczy ze Fiat sie pogorszyl nie horyzonty wlascicie > la > po prostu urosly. > > odsłuchiwanego sprzętu. Cóż za subtelność 35k$ kilo dolarów, dobrze czytam > ??? > > to mówisz,że wtedy nieżle słychać a za 100kilo$ to już pełny odjazd!!!Mein > Gott > > ! > > Małe pytanko: na jakim sprzęcie słuchasz prywatnie? > > jaką powierzchnię ma twój pokój? > pokoj jest ok 30m2 ale sprzet mam zaledwie przyzwoity jak na moje wymagania > oczywiscie, cos pomiedzy kategoria B/C ze Stereophila > > Pozdrawiam serdecznie. > ja rowniez > > PS.Od dawna nie chodzę na wystawy, > a bardzo szkoda prosze kolegi bo mozna zdobyc tam bardzo cenne doswiadczenia > czuję się świetnie, czego i Tobie życzę! > dziekuje, ja rowniez, szczegolnie majac swiadomosc - ze na Creek swiat sie > dopiero zaczyna a nie konczy - czego z kolei Ci rzycze. > >