Gość portalu: soso napisał: > Ciesze sie, ze stanowiska powoli sie zblizaja. Swoja droga mysle, ze wiele osob > > w Polsce wie co to Krell, ML mbl, Cabasse. Takze mit Technicsa przeminal > bezpowrotnie. Jedno jest niewatpliwe, Polska jest biedniejsza wiec i rzadziej > trafai sie na drogie rzeczy. Czytujac jednak pytania ludzi do pism typu Hi-fi i > > muzyka widze, ze kupuja i sluchaja z calkiem dobrych zrodel. > > Co do humoru - czy nie mozna zabawniej niz odsylanie mnie do rubryk > towarzyskich? :-) > > Dla mnie zabawniejsze jest jak nasz wspolny kolega, perotin, pisze o jednym > mikrofonie przy realizacji nagran :-). > > No i organy rzeczywiscie maja tysiace piszczalek a nawet w czasie nagrywania > utworow sadze, ze bardzo czesto przynajmniej kilkaset z nich wydaje dzwiek. > Tak jest, perotinie! > :-) > > Perotinie, > O komorze bezechowej pisalem w kontekscie badania parametrow urzadzen > akustycznych a nie nagrywania czegokolwiek. Nie wydaje mi sie, ze jest to > wlasciwe miejsca do jakichkolwiek nagran muzycznych czy, o zgrozo, odsluchu. > > pzdrw. > >