Gość portalu: ewa napisał(a): > Przykro mi,że wyprawa na Krym była dla Ciebie koszmarem.Ale jak sama już to > wiesz w góry nie chodzi się w sandałkach, klapkach, japonkach .Zejście z Aj > Perti było niebezpieczne i faktem jest,że nie powinniśmy tam wcale wjeżdżać po > deszczu. Z tekstu Twojej wypowiedzi sądzę,że byłyśmy w tej samej grupie. Jedyn > e > zastrzeżenia jakie mam dotyczy przeładowanego programu zamiejscowych wycieczek. > Miejscowy przewodnik chciał jak najszybciej odbębnić program i wrócić do > domu(jak to w pracy)a ja chciałam mieć czas na chwilę zachwytu nad oglądanymi > miejscami.Program wycieczek jest przeładowany, ale najprawdopodobniej > organizatorzy chcieli pokazać jak najwięcej z piękna Krymu. Byłam od innych > uczestników dużo starsza. Dlaczego ja nie miałam żadnych problemów kondycyjnyc > h > i raczej byłam na czele grupy? Jak to świadczy o kondycji polskiej młodzieży? > Nie znałam nikogo z Was , ani nikogo z organizatorów. W grupie było kilka osó > b > niezadowolonych nie tylko z wyjazdu ale ze wszystkiego. Co do imprez... Może > czasami było trochę za głośno, ale kiedy zbierze się 12-14 osób, które > dyskutują, coś sobie opowiadają ,śmieją się - jest głośno. Mnie bardziej > denerwowało szczeniackie zachowywanie się kilku osób w miejscach publicznych , > w marszrutkach, metrze ( piski, głośne rozmowy, głośne komentarze dotyczące > ludzi i okolicy). To nie najlepiej świadczyło o kulturze nas Polaków i było dla > mnie żenujące. A imprezy... Każdy wiek ma swoje prawa. Osobiście podziwiam > młodzież,że po imprezie do 1-2 rano potrafili wstać i o 6.00 zameldować się w > autobusie na kolejną wyprawę .Okna mojego pokoju też wychodziły na patio > ,mieszkałam na dole i nie siedziałam z nimi do końca, nie piłam. > Nie wiem czego oczekiwałaś po tym wyjeździe. Co do mnie to spełnił moje > oczekiwania i chciałabym pojechać gdzieś z nimi w przyszłym roku. > Zarzucasz mi reklamę biura. Obie jako uczestniczki mamy prawo wypowiedzieć swoj > e > zdanie na temat wyprawy. Nie było idealnie( nigdy nie jest) ale było fajnie i > oglądając zdjęcia z przyjemnością będę wspominać miejsca które zobaczyłam i > ludzi których poznałam. > Przykro mi,że nie potrafiłaś się bawić. > Pozdrawiam >