Gość portalu: turysta napisał(a): > Jak najbardziej polecam ten wyjazd osobom szczególnie młodszym, dla których > ważne są przede wszystkim imprezy, dla których syf i niewyspanie to w sumie > element fajnego wyjazdowego klimatu, dla których wyjazd to nie szansa na > odpoczynek bo mają całe leniwe wakacje, jeszcze nie pracują itd, dla nie > dbających zbytnio o higienę osobistą (podróż i nie tylko), i przede wszystkim > dla tych, którzy są w stanie przełknąć sytuację, w której niby podpisują umowę, > biuro podróży, profesjonalizm, a z drugiej wszystko tak jakby jechali z grupa > średnio ogarniętych znajomych. I dla tych, którzy lubią być robieni w balona, > zapłacić za pokój 2kę a dostać 4kę lub 7kę. Jak ktoś chce być traktowany na > wyjeździe jak na koloniach w dzieciństwie (zero wymagań, "jest ciasno w > autokarze to jedź Jasiu z Krzysiem i Pawełkiem we trzech na dwóch siedzeniach" > ;) > > Jak ktoś już nie jest gnojem, jak ma urlop to chce wypocząć, płaci to wymaga i > dba o swoje interesy to odradzam, bo szkoda nerwów. Reszta niech jedzie. Tylko > że chlać i mieszkać w syfku to mogę nad jakimś jeziorkiem parędziesiąt km od > swojego miasta :/ > > ps. specjalnie stary to ja tez nie jestem, ale to nie ma nic do rzeczy ;)