Gość portalu: Łukasz napisał(a): > Ludzie zastanówcie się co wy mówicie. W samej nazwie jest nawet napisane ,że to > wyprawy są a nie wycieczki.. jak chcecie poleżeć sobie przy baseniku popijając > drinki z palemką to zapiszcie się do dużego biura i zapłaćcie 3000zł. Tylko ,że > wtedy nie zobaczycie jak naprawdę jest na Krymie, bo takie tam są realia jak > widzieliście. Co do kwater w Sudaku które ktoś tam reklamował, to ciekawe czy j > e > widzieliście bo ja widziałem dużo gorsze kwatery od tych w Zajazorce. Tam jak n > a > Krym to było naprawdę czysto i schludnie. Ja byłem w pierwszym turnusie i > wszystko było jak najbardziej w porządku. Narzekacie że schodziliście z Aj-Petr > i > w brzydką pogodę, gdybyście pominęli ten pkt wycieczki to byłby narzekania ,że > WW nie trzyma się programu. Widzę ,że nawiązała się gorąca dyskusja i zdania są > bardzo podzielone. Ja jadąc tam spodziewałem się dużo gorszych warunków. Ogólni > e > wyjazd wspominam wyśmienicie i WW polecam. Niestety nie miałem do czynienia z > przewodniczką Olą na którą tak wiele osób narzeka.