Gość portalu: turysta napisał(a): > "Ludzie zastanówcie się co wy mówicie" - to Ty się zastanów zanim coś napiszesz > . > Kolejnej osobie jak krowie na rowie: > > "jak chcecie poleżeć sobie przy baseniku popijając drinki z palemką to zapiszci > e > się do dużego biura i zapłaćcie 3000zł. Tylko ,że wtedy nie zobaczycie jak > naprawdę jest na Krymie" > Nikt z nas się nie wylegiwał, zaliczyliśmy wszystkie wycieczki, w > przeciwieństwie do niektórych osób, które nie poradziły sobie z alkoholem > wieczora poprzedzającego :] (każdy ma swoje priorytety) > > "Narzekacie że schodziliście z Aj-Petri w brzydką pogodę, gdybyście pominęli te > n > pkt wycieczki(...)" > Zejście z Aj-Petri było podane jako przykład złej organizacji - bezsensowna > kolejność wycieczek. I tyle. "gdybyście pominęli ten pkt wycieczki to byłby > narzekania ,że WW nie trzyma się programu" - i tak się nie trzymali, bo > wycieczka ta w programie była przy Sewastopolu a nie przy Jałcie :P (Choć to mi > akurat wisiało i tego akurat nie podpiąłem pod pretensje bo o to pretensji nie > mam) > > Dotarło? Czy każdy kolejny wpis zadowolonych będzie równie denny? Ile razy > jeszcze napiszecie o basenie i wczasach za 3000 zł? Czy pojawi się ktoś kto mi > wskaże punkt po punkcie że mój opis "błędów i wypaczeń" jest nieprawdziwy? > Szczerze wątpię.