Gość portalu: podkarpacki napisał(a): > Witam byłem 2 tygodnie z Pawłem jako przewodnikiem 3 lata temu na takiej > wyprawie i powiem tak zabawa super ale dla ludzi normalnych którzy są w stanie > znosić trudy i dzielić przyjemności wypraw na dziki wschód, pańskie pieski > przyzwyczajone do wielkomiejskich wygód wrócą zawiedzeni bo nie ma pokoi z > łazienkami czy toaletami przynajmniej na Krymie, no i warunki jak u nas na > campingach w latach 70, ale tam tak jest, to jest taki standard dla zwykłych > ludzi tam mieszkających, cena jaką się płaci za taką wyprawę jest adekwatna do > tego ,co tam oferują, ale za to co można tam zobaczyć zjeść i wypić warto się > trochę potrudzić i polecam wszystkim zapaleńcom takich wypraw w nieznane bez > względu na wiek bo ja już takim trochę przeterminowanym studentem byłem jak i > żona ale w przyszłym roku postaram się też skorzystać z ich oferty tyle że już > w > inny rejon ps. mogli by Turcję ująć w swoich planach. pozdrowienia dla Pawła i > innych uczestników, kolega z podkarpackiego