Gość portalu: magrap napisał(a): > NIGDY Ge Money !!!!!! > Mam kredyt w tym banku na budowę domu od 6 msc, zastawiłam również > hipotekę mojego obecnego mieszkania aby mieć lepsze zabezpieczenie > kredyty a tym samym niższe oprocentowanie. Przy umowie zapewniano > mnie że nie będzie problemu ze zwolnieniem hipoteki przy sprzedaży > mieszkania aby dokończyć budowę, że będzie można przenieść hipotekę > na dom rodziców aby zachować obecne warunki. Znalazłam kupców na > mieszkanie, przyjęłam zadatek, wystąpiłam z wnioskiem do banku o > przeniesienie hipoteki na dom rodziców którego wartość jest > dwukrotnie większa od mieszkania a bank co??? ODMOWA!!!!! Powód nie > znany, bank odmawia przeniesienia hipoteki i kropka, nie ma z kim > dyskutować bo to jest ich tylko dobra wola. Nadpłacić kredytu nie > można bo zrobili hipotekę łączną na obu nieruchomościach. Wyjście > podali jedno spłacić całość kredytu dodam w CHF po kursie 3,50zł !!! > ZŁODZIEJE i jeszcze raz ZŁODZIEJE!!!! Zadatek zgodnie z prawem muszę > zwrócić kupcom w podwójnej wysokości !!! ODRADZAM i omijać Ge Money > SZEROKIM ŁUKIEM!!!!