Gość portalu: Braid napisał(a): > > oj balest :)))) dzis to ale prochow nabrales powaznie. > > ballest napisała: > > > Braid pisze pod wieloma nickami udowodnione sa dwa, gdzie pod nickiem rod > ak > > odpowiada jako Braid na moim watku! > > > Udowodnione????? kiedy??? komu??? > > Do 16:30 mam IP cyfrowe zawsze to samo bo z Pracy. > TECHNICZNIE nie mozliwe abym sobie w tym czasie wchodzil przez inne IP > Rechnery w pracy sa tak administrowane ze kazda nowa software i kazda zmiane > przeprowadza administrator majacy uprawnienia (2 na caly zaklad). > Mialbys ksztyne inteligencji moze bys to wiedzieal.Ale ty zawsze idziesz na > latwizne i podajesz "prowda" dla ubogich. > A z domu mam tego proweidera z ktorym mam umowe i ten ma w adresie htp > Rodak pisze zawsze niezameldowany i widac ze pisze z t-online ktorego adres to: > IP: *.dip.t-dialin.net .... zawsze ten sam! ;))) > A tego proweidera ma wlasnie laband ,hanys, tedy65, bonbon, marianek,szwager .. > itd.. > cala slaska smietanka prowokatorow. > > Wiec te twoje klamstwa mozesz sobie wsadzic wiesz gdzie;)))) > > Co do Henriego ... to uwyznym czytelnikom musialo juz dawno wpasc w oko > ze ja cytuje jak juz teksty Niemieckie ..bo znam Niemiecki. > > Za to Henry ( nie dosc ze nie robi moich bledow ort.) to jeszcze czesto cytowa > l > teksty angielskie ;))) ktorych ja NIE rozumie . > > Ale ballest znamy cie jako klamce ..bolek5 nie od parady nazwal cie falszysta > od falszowania wszystkiego na twojamodle;)))) > > Ja nie odpowiadalem tobie jako braid w dialogach z rodakiem ... > TO TY klamco odpisywales Rodakowi piszac do niego "braid" a to nie to samo;)) > > Tobie proponuje zajac sie balduinem sellabem i paroma innymi ;)))) > jak "bukowski" > > > > > >