Gość portalu: Braid napisał(a): > > ballest:)))) > w ten dzien ktos kopiowal moj tekst nie dodajac nic od siebie ;))) > czy to takie trudne skopiowac kawalek mojego ekstu i wkleic pod jakas inna > wypowiedzia?? macie prowokatorzy tylko pecha ;)))) nie da sie podrobic mojego > > IP ;))))))))))))))) wiec piszecie chcac niechcac z dialin.net hahaha > I to mial byc ten dowod?????? > bo ty odpowiedziales rodakowi jako braidowi???? > ballest nie powiem ze jestes glupi ...ale sobie to pomysle > > Ta niby moja odpowiedz to wyrywek z innego tekstu rowniez kopiowanego. > Myslisz ze nie potrafilbym ci odpisac na czysto tylko musze kopiowac moje wlasn > e > wypowiedzi z archiwum???? > Ja ..nie musze ;))) ale slascy prowokatorzy tak ;)))) > > zal mi cie coraz bardiej ... > > Wlasnie dla tego sie nie melduje NIGDY zeby kazdy widzial moje IP > To byla bardzo tania zagrywka z waszej strony ;))) > > Ale slazacy slyna tu na forum z tego ze kochaja bery bajki i mity > wiec w polaczeniu z mania osazonej twierdzy ...trwaj w mniemaniu ze > jest mnie i dziesieciu . na zdrowie .