aqua napisał: > Ponieważ właśnie dowiedziałem się, że za nazwanie jednego gnojka nazistą > wycinają, pozwolę sobie tutaj powiedzieć, że slezan to pogrobowiec nazizmu i > apologeta faszystowskich niemiec. Przykładów aż nadto w jego twórczości > ostatniego czasu. > > Analizując jego posty w tym wątku mogę również powiedzieć, że rozum zastępuje > mu kapusta, albo kaszana, jak kto woli, może być również sieczka:)))) > > Po trzecie, jak już wielokrotnie dowodziłem, slezan czyli inaczej kaszana, > dopuszcza się manipulacji ponieważ nigdy nie poda "konkretnych przykładów" jak > pisze poniżej, bo ich nie ma. Ot taki mały, zakompeksiony gnojek. > > slezan napisał: > > > Jak już niejednokrotnie dowodziłem posługując sie konkretnymi przykładami > > Twych > > > > wypowiedzi, do narodowego socjalizmu znacznie Ci bliżej niż mnie, więc ni > e > > przekomarzaj się tu w charakterystyczny dla siebie dziecinny sposób, bo z > nowu > > oberwiesz po nosie i uciekniesz z płaczem:-). > > Ogoś gdzieś publicznie, że BdV to naziści. Zobaczymy czy wygrasz proces:- > ).