faar napisał: > Widzę, że masz dość spore problemy z pamiętaniem co napisałeś - nawet niespełna > 24 godziny wcześniej :) więc się wtrącę. > > sss9 napisał: > > co ja mam poradzić na twoją wybiórczą pamięć o tym o czym > > ja piszę? przecież ja nigdzie nie napisałem, że oni mają > > zastąpić parkomaty > > A przecież napisałeś: > **** > do sprawdzania czy parkujące auto przekroczyło czy nie "wolny kwadrans" > potrzebny jest ktoś, kto będzie w wielu miejscach w mieście to sprawdzał. > gliwicki pomysł na opłaty za parkowanie nie przewiduje zatrudnienia osób tzw. > parkingowych, ale ustawienie parkometrów. > **** > > Nie rozumiesz też zadawanych Ci pytań. Mira nie zarzuciła Ci, że 'przecież ja > nigdzie nie napisałem, że oni mają zastąpić parkomaty'. Kwestia dotyczyła tylko > tego, że Ty założyłeś, że w całym projekcie nie będzie ludzi pilnujących czasu, > a tylko parkometry, na ci Mira całkowicie słusznie zarzuciła, że nie czytałeś > projektu i miała rację, a Ty nie i dodatkowo nie potrafisz się do tego przyznać > . > Może jakieś 'przepraszam' by się przydało, abyś choć raz z siebie wyrzucił. >