faar napisał: > stasiek17 napisał: > > > Nie dostałem tam blokady za rozróby koleżanko faar, > > zablokowaliście po prostu połowę miasta. Trudno sie przyznać > > do własnej głupoty? > > No to samo można napisać o Tobie :) bo nie potrafisz się przyznać, że napisałeś > , > że nigdy nie byłeś na forum IR, po czym okazuje się, że nawet na FG się > skarżyłeś, że nie potrafisz się tam dostać :) > > Inna sprawa, że chyba z tą połową miasta przesadzasz. Z tego co kojarzę to > zblokowali Maga i to pewną część ich topologii, więc hasło o blokadzie połowy > miasta chyba nietrafiona. Może spytaj Farbykowskiego jak to było - jak bardzo > chcesz to ja mogę do niego napisać maila, aby dał mi namiar na infora, albo > podał maskę w/g jakiej poszła blokada i sam Ci napiszę, jaki zakres mógł być te > j > blokady. > > Pamiętam te wielkie lamenty o blokadę połowy miasta, ale pisało tak tylko kilka > osób na FG więc nie sądzę, aby blokada objęła więcej niż 100 ludzi a Gliwice > mają ponad tysiąc razy więcej :)))