Gość portalu: janiszyn napisał(a): > > Zachowujesz się jak idiota, który nie ma co czytac, tylko czyta > > jakieś instrukcje i na koniec przypasowuje je do dyskutantów. > > chlopie obrazaniem ludzi ludzi nie pozyskasz franiowi sympatykow, ani nie rozwi > azesz zaistnialego szeregu powstalych problemow. > > a w kwestii artykulu powiem tyle, jak sie dwie sroki za ogon ciagnie, to moga u > ciec obie. > nie ma sily aby prowadzenie robot przy tak powaznej inwestycji, nie odbilo sie > na jakosci i na ilosci- czyli na czasie oddania do użytku wezla a w konsekwencj > i A-1. > wiem to z wlasnej autopsji, gdyz czterokrotnie wyjezdzalem w rejon Rzeszowa, ki > edy na terenie malopolski przerabiano wszystkie mosty i ew. wiadukty, na trasie > drogi krajowej, z Krakowa przez Bochnie Brzesko Tarnow. > to byl po prostu horror. z powodu braku alternatywnej drogi objazdu, stosowano > najczesciej tzw ruch wahadlowy. miejscowi ale tez znajacy pobliskie zauki wybi > erali 10 - 15 km objazdy, kierowcy tirow tez sie na to decydowali, i dojezdzali > do celu 2 i 3 godziny wczesniej. > jesli ja teraz slysze ze w Gliwicach nie da sie zorganizowac objazdu, bo 15 km > objazd to katastrofa dla firm, to mnie po prostu szlag trafia. > ale sadze ze komus za to oberwie sie solidnie, bo to jest juz wyzsza polityka, > polegajaca na szkodzenieu kandydatowi na prezydenta - Donaldowi Tuskowi.