jbb-jbb napisała: > Rodziłam tam 2 lata temu - cc na życzenie i pobyt w sali z łazienką i tylko z m > ężem kosztował 2400. > Cena moim zdaniem ok jak za to że mój lekarz zrobił mi cc i od strony medycznej > nie mam zastrzeżeń. > > Jednak opieka w tym szpitalu jest beznadziejna. Rodzące mają koszmarne warunki > jak nie płacą, a podejście do kobiety jest straszne. Pan ordynator to prostak i > burak, a przynajmniej na obchodzie tak się zachowywał. Pacjentkę traktuje się > jak przedmiot i oczywiście zamiast traktować ją po partnersku to wszyscy wiedzą > co jest lepsze dla matki i dziecka. Ot typowa polska mentalność szpitalna. > Wiem że w KRK nie ma gdzie rodzić i gdyby nie to ze miałam swojego świetnego le > karza i tylko dlatego ten szpital to wolałabym zapłacić więcej i rodzić w Warsz > awie. > > Ogólnie jeżeli ktoś nie musi tam rodzić to bym unikała, bo bardzo mnie raziło t > o traktowanie kobiet jak przedmiotu, który ma wydalić dziecko i siedzieć potuln > ie cicho. > > Dodam też ze przy porodzie sn znieczulenie jest dostępne tylko wtedy jak akurat > nie ma cc wiec trzeba mieć to na uwadze, że ustalenia ustaleniami a może być r > óżnie.