8 wyników w czasie 63 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Którą restaurację wybrać na rodzinny obiad?

ja znalazłem wiele fajnych miejsc w Krakowie w których mogę jeść za 50% ceny jeżeli kogoś interesuje sam moze wypróbować 45-dniową darmową kartę. www.opencard.pl/news/T

Re: Którą restaurację wybrać na rodzinny obiad?

Polecam skorzystanie z darmowego testowania karty OpenCard polecam skorzystanie z darmowej 45-dniowej karty OpenCard uzyskasz dostęp do zniżki -50% w około 850 restauracjach w całej Polsce! Sprawdź to! bardzo dużo restauracji w warszawie i nie tylko. śr., 19-11-2014 Forum: Warszawa Wątek: Re: Którą restaurację wybrać na rodzinny obiad? Autor: 0daniel1234

Re: Najlepsza Kawiarnia

poleca zakupic bądź testować przez 45-dni darmową kartę opencard. dzięki niej za każdą wypitą kawę zapłacisz 50% mniej. www.opencard.pl/news/Testuj-za-darmo-45-dnio

Re: Gdzie dobrze zjeść w Krakowie?

polecam w krakowie korzystanie z karty opencard :) jest mnóstwo restauracji w których zapłacicie -50% za jedzenie a teraz 45 dniową kartę testową można miec za darmo. szczegóły na

Re: OpenCard - ktoś korzysta? Proszę o opinie

można także skorzystać z darmowej karty opencard przez 45 dni zupelnie za darmo podaje link: www.opencard.pl/testuj-karte/?adv_host=fb_45

Re: OpenCard - ktoś korzysta? Proszę o opinie

jest około 850 restauracji w całej Polsce.

Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie

jeżeli jadasz w restauracjach polecam korzystanie z karty opencard. a teraz mozna mieć 45 karte do testowania za darmo. www.opencard.pl/pl/news/Testuj-za-darmo-45-dn

Re: Okazje cenowe

a ta dodatkowa kolacja w restauracji też może być ze zniżką i to 50%. ;) z kartą opencard płacisz o połowe mniej, a teraz 45 dniową kartę mozna miec za darmo szczegóły w linku: www.opencard.pl/testuj-ka