wyszukiwanie zaawansowane
89 wyników w czasie 135 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: 4 fala w czerwcu, po puszczeniu dzieci do szk

saszanasza a umiesz rozmawiać bez obrażania? Geniuszem inteligencji to nie jesteś. Poczytaj co mówi WHO i sami producenci szczepionek.

Re: 4 fala w czerwcu, po puszczeniu dzieci do szk

A Seszele? Tam wyszkoli większość i maja kolejny wzrost i kolejny lockdown. Nawet WHO przyznaje, że NIE wiemy czy i w jakim stopniu szczepionka chroni przed „roznoszeniem” wirusa

Re: Godzina policyjna na niezaszczepionych

😂😂

Re: Godzina policyjna na niezaszczepionych

Proponowałabym jeszcze strzelanie do niezaszczepionych. Na początek gumowymi kulami. I oczywiście jakieś opaski żeby było wiadomo kto się nie zaszczepił.

Re: Historyczna figura Chrystusa

Jacy „my”? Ja niczego nie podpalałam, nie niszczyłam.

Re: Historyczna figura Chrystusa

Czytam tu te wpisy i ręce mi opadają. Naprawdę nie wiecie czy udajecie, że nie wiecie jakie znaczenie ma dla katolików ta figura? Dla osób niewierzących pewnie nie ma żadnego ale to znaczy, że można ją „ozdobić”? Chcieli powiesić flagę na pomniku Syrenki? Nie rozumiem po co ale ok to jest pomnik „ne

Re: Niskie progi do szkół

Nie zgadzam się. Spora część uczniów ma wszystko gdzieś bo i tak nauczyciel go przepchnie. To nauczycielom ma zależeć? A ja się pytam-dlaczego? Roszczeniowa postawa rodziców bo ich dzieciątko się uczyło(ale czy się nauczyło?) i mamy to co mamy. Zaczyna się w podstawówce, potem sxkoła średnia i wresz

Re: Niskie progi do szkół

A wiedza kim był Kantor wyklucza znajomość twierdzenia Bayesa? Zresztą Kantor to był przykład. Zamiast niego wpisz Mozart/Arystoteles/Pitagoras

Re: O ciuchach może <mam dość Covida-19>

Powiedzcie które zostawić?

Re: O ciuchach może <mam dość Covida-19>

anika772, magdallenac dzięki. Miotam się od tygodnia. Łydki mam szczupłe. W ogóle nogi mam niezłe- nieskromnie dodam😁

Re: Nowe zasady bezpieczeństwa jutro o 11.

Ja pracuję w szkole i miło byłoby wiedzieć czy będzie zdalne czy hybryda i dla których klas SP. Ale po co. To jakieś fanaberie nauczycieli, że chcą wiedzieć.

Re: Nowe zasady bezpieczeństwa jutro o 11.

Mnie już wszystko opadło. Nie wiem czy i jak pracuję w poniedziałek.

Re: jakie ciasto upiekłście lub pieczecie, inspra

U mnie sernikobrownie z malinami

Zajęcia dodatkowe?? (początek wątku)

Czy ktoś wie co z zajęciami dodatkowymi na terenie szkoły? Prowadzonymi przez firmy zewnętrzne. Są czy nie wolno?

Re: Co kupujecie swoim nastolatkom?

kurt.wallander bardzo! dziękuję Zaraz sprawdzę ten sklep. Manga to zupełnie nie mój świat a chciałabym mu podsunąć coś fajnego

Re: Co kupujecie swoim nastolatkom?

Dzięki. Sprawdzę. Muszę się dokształcić🙈

Re: Obostrzenia w okresie świąteczno-noworocznym

Pogięło ich! I co zamknięcie da?

1 2 3 4 5 6