4 wyników w czasie 68 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Najlepsza pizzeria w Warszawie

Smakowała mi pizza z Maxipizza. Niedawno zamawiałem pierwszy raz i powiem, że się pozytywnie zaskoczyłem. Raz, że dowieźli ekspresowo, a dwa, że jak wziąłem pizzę w ręce to była jeszcze gorąca. Do tej pory jak coś zamawiałem w Warszawie z dowozem, to raz że czekałem dwa razy dłużej, to jeszcze

Re: Pizzerie w Warszawie-która najlepsza

Bardzo dobre jedzenie robią w Maxipizza i mam na myśli nie tylko pizzę, ale też choćby makarony, czy ryż. Świeże, smaczne, w uczciwych porcjach, nie są to jakieś śmiesznie małe potrawy, że z lupą trzeba by szukać czegoś na talerzu. Mają swój serwis – maxipizza.pl, można tutaj sobie całe menu

Re: Tania dobra pizza?

Najlepiej sobie przedzwonić do Maxipizza, albo wejść na ich stronę – maxipizza.pl/warszawa,produkty i tam zamówić. Czeka się najdłużej pół godziny na dostawę, jedzenie jest ciepłe, a nawet bym powiedział, że gorące. Cenowo wychodzi tutaj też dość korzystnie, nie kasują sobie za dostawę jak to

Re: Poznanianki, dobra restauracja???

Mogę na ten moment polecać Maxipizza- maxipizza.pl/poznan. Super lokal z pizzą jedną z lepszych jakie w Poznaniu jadłem. W lokalu za często nie jestem, ale za to zamawiam chyba średnio raz w tygodniu z dowozem. Najczęściej biorę w weekend i mimo dużego ruchu, bo wiadomo że weekendowo najwięcej