202 wyników w czasie 107 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Kompleksowa organizacja ślubu i wesela 2015 (początek wątku)

Szanowni Państwo, Laboratorium Czasu to kreatywna agencja ślubno-eventowa. Pomagamy zorganizować ślub i wesele od A do Z, ale również wspomagamy w sytuacjach kryzysowych - świadczymy ślubne SOS. Jeżeli brakuje Państwu czasu aby samodzielnie zorganizować uroczystość bądź potrzebujecie dobrej

Re: Kompleksowa organizacja ślubu i wesela 2015

Warto zdecydować się na organizację wesela w hotelu. Wówczas podczas planowania przyjęcia można skorzystać z pomocy obsługi lub dedykowanego konsultanta. To osoba, która ma doświadczenie w organizacji tego typu przyjęć i doskonale wie, na co należy zwrócić uwagę. Jest do dyspozycji pary młodej i

ślub i wesele (początek wątku)

Szukam fotografa i kamerzysty na wesele, najlepiej z jednej firmy 22-23.08 2015 okolice Częstochowy !!

Re: ślub i wesele

przez nas Pakiet Exclusive Plus w cenie 3500 zł zawiera: - reportaż z przygotowań i błogosławieństwa udzielanego przez rodziców Państwa Młodych, - Ceremonię w Kościele lub Urzędzie Stanu Cywilnego, - przyjęcie weselne (do ok. 1:00 - 2:00), - sesję plenerową w innym dniu niż dzień ślubu. Zapraszamy

Ślub parafia Andrychów wesele Wieprz 2015 (początek wątku)

krakowie i to też chcielibyśmy mieć na tym filmie. Co o filmu nie chcemy bardzo długiego tasiemca, max do 1,5 godziny całość. Bardzo Proszę o oferty, :-) ślub odbędzie się w październiku 2015 ostatnia sobota miesiąca.

Re: Ślub parafia Andrychów wesele Wieprz 2015

Ja mogę polecic Pana Maćka z MMFilms.eu. Niesamowita praca i efekt końcowy wykonanej pracy - bardzo miła współpraca podczas własnego ślubu, nawet pokusiłem sie o pamiatki z chrztów dzieci - BEZCENNE.

Re: Kamerzysta ślub, wesele 26.06.2015

Jeżeli nadal szukają Państwo kamerzysty na swoje przyjęcie proszę o kontakt tel dam namiary na kilka dobrych firm, ja świadczę usługi jako grający na akordeonie , klawiszach i śpiewający dj-wodzirej w bardzo atrakcyjnych cenach, taką ofertę też chętnie prześlę www.djkonrad.pl tel

szukam kamerzysty na ślub i wesele 25.04.2015 (początek wątku)

Poszukuję kamerzysty na ślub i wesele w Częstochowie dn. 25.04.2015r.

Re: szukam kamerzysty na ślub i wesele 25.04.2015

Dzień dobry. Zapraszamy do zapoznania się z naszą propozycją realizacji foto/video. W cenie standardowo dwóch fotografów i kamerzysta. Naturalnie zarówno fotograf jak i kamerzysta posiadają niezbędne pozwolenia na fotografowanie i filmowanie uroczystości w obiektach sakralnych. Oczywiście komplet

Ślub i wesele w 2015-zarezerwuj termin u fotografa (początek wątku)

Zapraszam do rezerwacji terminów na 2015 rok. Zadzwoń 663 700 067 - wspólnie ustalimy cenę i szczegóły pakietu. Zarezerwuj już teraz termin swojego ślubu, bo inni mogą Cię wyprzedzić ! Reportaż z przygotowań, błogosławieństwo, kościół-ślub, zabawa weselne do końca imprezy, sesja plener w

Re: Ślub i wesele w 2015-zarezerwuj termin u foto

Zapraszam również na moją stronę, zakres usług foto-video dostosowany do potrzeb... -- Marcin Konowoł Fotograf Bielsko -- Marcin Konowoł Fotografia Bielsko-Biała

Re: Ślub i obiad zamiast wesela

Aleś durne (bo płeć nie jest w 100%) znana. W rodzinie mojej żony do dziś spłacają kredyt na wesele w 2011. Zaś kolejni, z dalszej jej rodziny, co brali w 2015, wzięli kredytu na 50 000 zł. Tu wesele było duże i 40 0000 w kopertach zebrali. Ale pojechali na jedyne w swoim rodzaju wczasy zagranicę i

Re: Fotograf i kamerzysta - wesele lipiec 2015

Polecam gorąco MMFilms.eu. Pana Maćka miałem u siebie na ślubie i chrztach. Niesamowita praca i efekt końcowy, otrzymany również z polecenia i ja też polecam.

Wesele i Ślub w Suchej Beskidzkiej (początek wątku)

Wraz z narzeczonym planujemy ślub na rok 2015 ponieważ mieszkamy oboje w Suchej Beskidzkiej nasz ślub odbędzie się w tymże miejscu. Natomiast co do Sali to nie możemy się zdecydować, na rynku krążą różne opinie, dlatego proszę was o pomoc i ewentualne opinie o lokalach gdzie można zrobić swoje

Re: Wesele 20.06.2015

trzech ich weselach i powiem wam, że naprawdę super goście, wokalista był niedawno na mam talent, natomiast fotograf to niezły gościu z bardzo dobrym okiem i wyczuciem chwili. polecam

Re: Wesele 20.06.2015

fotografów. Dwie kobiety, które zwracają uwagę na to, czego mężczyźni nie widzą. Które dotrą wszędzie i uchwycą niemożliwe do uchwycenia. Które nie reżyserują Waszego ślubu – chwytamy chwilę! Takie zdjęcia są najpiękniejsze. Nie wprowadzamy nerwowej atmosfery – jesteśmy dwie w dwóch miejscach

1 2 3 4 5 6