wyprawa32768 napisał: > nieprawda, jeśli podsumujesz ile podatków płacisz, nie dasz rady odebrać tego w 800+ i 300+ i innych socjalach. Więc każdy sam sobie to finansuje własnymi podatkami. Samo 800+ to jest 9600 zł rocznie. Żeby zapłacić 9600 zł podatku, to trzeba całkiem nieźle
np kokosów w wysokości 300 zł miesięcznie brutto.
. Jaki pokrowiec wybrać Dla Hyundaia i20 brałbym model dopasowany do konkretnej generacji, z ochroną 14 mm, a nie uniwersalny pokrowiec za 150–300 zł. Najrozsądniejsza dostępna opcja to obecnie Polcover GROM 14 mm, około 599 zł, występujący dla i20 I, II i III. Górna część ma około 13 mm sprężystej
No nie zauważyłam nie patrzyłam na datę zwłaszcza że był tylko jeden wpis. No to bardzo dziwne bo ja właśnie wymieniłam kolejną lampkę ledową w kuchni nad blatem. Już jestem wkurzona bo to wcale nie są tanie rzeczy. Ze 300+ zł tamta lampka kosztowała w ubiegłym roku. Do pracy dzieciom lampki na
. Efekt? 26 000 zł za godzinę pracy i ponad 300 000 zł dziennie. A kto stoi za fundacją? Józef Aleszczyk – darczyńca PiS, były prezes ARM, niedoszły kandydat PiS na prezydenta Poznania. "Mózg operacji", jak mówią. Klasyczny układ: swoi ludzie, publiczne pieniądze, zero odpowiedzialności. NFZ w końcu
Mam 4 listki po 8 tabletek generycznej viagry z Wielkiej Brytanii, 100mg. 1 listek 300zł plus wysyłka. kontakt: niemierza89@gmail.com
? > Bo nagle nie bylo klimy; dostali forse back , wiec juz te placze na cala Polske zupelnie zbedne . To już pisałem - ja w hotelach za 300-400 złotych bym żądał zwrotu kosztów przez niedziałającą klimę i to co leciało z kranu. Widzę pani tolerancyjna dla ludzi sukcesu i przemęczy się w takim syfie
trypel napisał: > Dlaczego chcialbys auto z przebiegiem 300 tys? Ja kupilem z 150 płacąc mniej n > iz ty za corolle. I to sporo > Jak patrzylem na ceny/roczniki/itd... to jednak moglem kupic duzo starsze auto.... A kto kupuje diesla po to, zeby nim nie jezdzic
ikea, który kosztował 300 zł. Zupełnie poza moim budżetem studenckim. Ceny pościeli w zasadzie się od tego czasu nie zmieniły.
i nie kupować tego co nie powinnaś jeść to tak jak alkoholikowi postawić przed nosem pół litra. Pytanie - kto jej dostarczał takie tuczące żarcie w wielkich ilościach, skoro ona sama nie wstawała z łóżka i ma 1800zł dochodu ??? Jej bliscy też mają nieźle za uszami! Ktoś finansował i
mapeta_3 napisała: > Urodziła córkę w wieku 17 lat. To nie było u niej choroby otyłości. Historia je > j życia tej młodej kobiety to film horror można nakręcić. Anita żyje z zasiłku > : 1800 zł miesięcznie i koło się zamyka. Faktycznie, na jedzenie nie wystarczy
Znasz tę firmę? Pokazuje mi się na FB. Zakochałam się w ich półbutach na obcasie. A właściwie w ich kolorze. I się zastanawiam czy wygodne. No i piszą, że to nie skóra, więc mam obiekcje czy wydać 300 zł na sztuczne i potem nie móc w tym chodzić.