13 wyników w czasie 474 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Kilka przepisów z Ugotowanych

, kroimy na ćwiartki i zalewamy wrzątkiem na kilka minut. Można też chwilę podgotować. Grzyby dodajemy do sosu i dusimy jeszcze chwilę z mięsem. Na koniec do wytworzonego sosu wlewamy 150 ml śmietany, może być kremówka 30%. Następnie dodajemy poszatkowaną natkę pietruszki. Całość można posypać parmezanem

Re: Kilka przepisów z Ugotowanych

*FARSZ Z ŁOSOSIEM I RICOTTĄ 350 g filetów świeżego łososia, 350 g łososia wędzonego, 80 g sera ricotta (fety lub twarożku śmietankowego), 1 jajko, około 5 łyżek tartego parmezanu, 2 łyżki posiekanego koperku sól, pieprz do smaku Filety świeżego łososia myjemy, odcinamy skórkę, jeszcze raz