15 wyników w czasie 197 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: A może by tak wątek kulinarny?

. Wymieszać z ricottą i natką, przyprawić, Muszlę napełnić farszem, ułożyć w żaroodpornej formie, posypać parmezanem. Piec 20 minut w temperaturze 180 C. Sos: Pomidory osączyć z zalewy, zmiksować. Cebulę i czosnek obrać i posiekać. Podsmażyć na oliwie. Dodać natkę i pomidory, wymieszać. Gotować kilka

Re: A może by tak wątek kulinarny?

wymieszać z czosnkiem, przyprawą do pizzy, przyprawić solą. Bagietkę przekroić wzdłuż na dwie części. Każdą połówkę podzielić na dwa kawałki. Cebule obrać, pokroić w krążki. Szynkę pokroić w paski. Ogórek pokroić na plasterki. Kawałki bagietki posmarować sosem pomidorowym, ułożyć szynkę, ogórek i cebulę