10 wyników w czasie 176 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: A może by tak wątek kulinarny?

MAKARON Z SZYNKĄ PARMEŃSKĄ I ORZECHAMI ulubiony makaron, 200 g Szynka parmeńska, 5-6 plasterków ulubine orzechy, garstka ząbki czosnku, 2 łyżka oliwy, sól, biały pieprz, śmietanka do zup i sosów 18% (można też użyć 36%, 200ml parmezan, do posypania mała papryczka chilli, 1. Makaron

Re: A może by tak wątek kulinarny?

Halibut pod parmezanem 4 filety z halibuta (około 150 g każdy) - 100 g sera parmezan lub grana padano w kawałku - sól - pieprz - oliwa Parmezan zetrzeć na tarce o małych otworach. Rybę osuszyć, posypać solą i pieprzem. Blachę do pieczenia wyłożyć pergaminem i posmarować oliwą. Położyć