2 wyników w czasie 598 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: A może by tak wątek kulinarny?

, sól, ocet. Po czym podzielić królika na kawałki i zapeklować w zaprawie. Po 24 godzinach wyciągnąć królika, odsączyć, natrzeć czosnkiem, dusić na maśle podlewając wodą około 1,5 godziny do miękkości. Na koniec wywar zabielić słodką, swojską śmietaną. Podawać z pieczonymi ziemniakami

A może by tak wątek kulinarny? (początek wątku)

, olejem, mieszamy i odstawiamy do lodówki na 3 godziny. Ubijamy pianę z białek, którą dodajemy do mięsa krótko przed pieczeniem. Masę nabieramy łyżką kładziemy na gorący tłuszcz i smażymy na złoty kolor. Surówka wielowarzywna Kapustę szatkujemy i solimy, dodajemy resztę warzyw. Odstawiamy na 1