12 912 wyników w czasie 606 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

fotelik tyłem do kierunku jazdy (początek wątku)

wiem że jest forum fotelikowe, pytałam - dostałam jedną odpowiedź :-) pytam więc tu drogie emamy ma któraś z was fotelik montowany tyłem do kierunku jazdy - jaki ? , a może ktoś ma romera dualfix - proszę o opinie, ewentualnie interesuje mnie jeszcze besefe izi combi x3, który wybrać ? -- [

Re: fotelik tyłem do kierunku jazdy

Mamy dwa razy Recaro Polaric (isofixy). Bardzo fajne, ja polecam. Do dopasowania fotelika musisz podawać, jakie auto, bo nie wszystko jest superkompatybilne. I najlepiej przymierzyć na żywca, bo wychodzą dziwne kwiatki, a to nie jest 100 zeta, że sobie można darować, jakby co ;) -- Dlaczego

Fotelik tyłem do kierunku jazdy? (początek wątku)

Poczytałam Ustawę o ruchu drogowym i nie znalazłam odpowiedzi na moje pytanie. Wiem, że dziecko trzeba przewozić w foteliku. Wiem do kiedy (wzrost, waga itp.). Wiem, że z przodu nie wolno tyłem do kierunku jazdy. A jak wygląda sytuacja z tylnym siedzeniem? Spodziewam się dziecka i właśnie

Re: Fotelik tyłem do kierunku jazdy?

jagna28 napisała: > Poczytałam Ustawę o ruchu drogowym i nie znalazłam odpowiedzi na moje pytanie. > Wiem, że dziecko trzeba przewozić w foteliku. Wiem do kiedy (wzrost, waga > itp.). Wiem, że z przodu nie wolno tyłem do kierunku jazdy. Blad. Z przodu nie wolno tylem, jesli

fotelik samochodowy tyłem do kierunku jazdy (początek wątku)

Mojej córce już wystają nóżki z fotelika samochodowego (0-13kg). Mała ma 15 miesięcy,waży 8kg, ale jeszcze sama nie siedzi. Czy są jakieś większe foteliki, które można montować tyłem do kierunku jazdy?

Re: fotelik samochodowy tyłem do kierunku jazdy

> Czy są jakieś większe foteliki, które można montować tyłem do kierunku jazdy? Problem z nóżkami nadal by został. A nie może być przodem do kierunku jazdy? Gdy mój synek wyrósł z pierwszego fotelika, kupilismy ten przodem do kierunku jazdy. Tyle, że musiał mieć możliwość

mam fotelik tyłem do kierunku jazdy :)

a wiec na recaro sie nie doczekaliśmy, w tym niemieckim sklepie, powiedzieli, ze nie wiedza, kiedy bedzie i nie moga dać gwarancji na termin dostawy. Kiedy mialam juz dezerterowac w temacie wchodzę na alegro i co? jest fotelik! Kupiłam

Tyłem do kierunku jazdy

Witam ja jestem własnie na etapie poszukiwania fotelika montowanego tyłem do kierunku jazdy który można używać do min 2,5 roku. Teraz fakty: W Polsce nie ma fotelików montowanych tyłem do kierunku jazdy w grupie 1 czyli 9-18 jeżeli jest jakis fotelik od 0-18 to ma on zaznaczone w instrukcji że

fotelik samoch. tyłem do kierunku jazdy (początek wątku)

Mojej córce już wystają nóżki z fotelika samochodowego (0-13kg). Mała ma 15 miesięcy,waży 8kg, ale jeszcze sama nie siedzi. Czy są jakieś większe foteliki, które można montować tyłem do kierunku jazdy?

Re: fotelik samoch. tyłem do kierunku jazdy

Nie jestem na 100% pewna ale tylem sa montowane tylko te dla najmniejszych.... Grazka

fotelik samochodowy tyłem do kierunku jazdy (początek wątku)

jak się sprawdzają te foteliki w przypadku dzieci 2-3-4 letnich? czy dzieciom jest wygodnie? Na youtube widziałam, że starsze dzieci miały nóżki w górę na oparciu kanapy - czy podczas dłuższej jazdy Wasze dzieci marudzą w takiej pozycji?

Re: fotelik samochodowy tyłem do kierunku jazdy

foteliki tyłem są bezpieczniejsze - podobno www.youtube.com/watch?v=fKIeExpDLDA

fotelik montowany tyłem do kierunku jazdy? (początek wątku)

ma wysokie oceny np. Maxi Cosi Tobi czy fotelik BeSafe iZi Combi X1, który montuje się tyłem do kierunku jazdy ale brak jest testów zderzeniowych dla tego fotelika. Podobno najlepiej by było żeby dziecko do lat 3 jeździło tyłem do kierunku jazdy gdyż jest to dla niego bezpieczniejsze. Czy Pan

Re: fotelik montowany tyłem do kierunku jazdy?

jeśli ważny jest montiwany tyłem to proszę spojrzeć na skandynawski maxi cosi moby. to samo co tobi a montowany tyłem. mozna go sprowadzic czasem jest na allegro. poza tym są moowane tyłem (do 13kg dziecka) foteliki 0-18 -- http://lilypie.com https://my.lilypie.com/FgPZp1/.png

Re: fotelik tyłem do kierunku jazdy po środku

zerknij: ttp://osiemgwiazdek.blogspot.com/2013_02_01_archive.html

Re: fotelik tyłem do kierunku jazdy po środku

zerknij: osiemgwiazdek.blogspot.com/2013_02_01_archive.html

tyłem do kierunku jazdy... (początek wątku)

Chcę kupić fotelik tyłem do kierunku jazdy z przedziału 9-18 kg, bez isofix, autko nie ma... ale mam duży problem. Nie wiem jaki i gdzie. Bo gdzie nie pójdę do sklepu mówią mi, że w Polsce jest to mało powszechne i mają jakiś tam jeden model, ale ponoć tyłem dziecko może jechać do 13 kg potem i

Re: tyłem do kierunku jazdy...

Do tysiąca to proponuję Max-Waya :) z reguły pasuje do samochodów, i niewiele droższy. Przodem to już nie ta liga ;) -- Jestem sprzedawcą fotelików samochodowych dla dzieci w Hurtowni Art. Dziecięcych Bebe Club w Szczecinie.

fotelik tyłem do kierunku jazdy 9-18 (początek wątku)

Czy jest fotelik dla dzieci 9-18 montowany tyłem do kierunku jazdy? Co prawda u nas jeszcze 9 kg nie ma ale córeczka nie mieści się w foteliku Maxi Cosi - jest za wąski i nóżkami dotyka siedzenia dlatego zastanawiam się nad nowym fotelikiem ale nie chce jej sadzać jeszcze przodem do kierunku jazdy

Re: fotelik tyłem do kierunku jazdy 9-18

a jakie firmy robią takie foteliki? jaka firma cieszy się największą renomą w świecie fotelików montowanych tyłem do kierunku jazdy?

1 2 3 4 5 6