Jesli kto wie, jakie sakwy i gdzie kupic aby byly ok do hondy shadow 1100?? Jestem poczatkujacy wiec mam dylemat i moze jakiekolwiek opinie o tym motorze - zawsze cenne beda dla mnie. dzieki Miłosz
Chcę kupić Hondę shadow 750 lub 1100, rocznik miedzy 2000 a 2003. proszę o opinie na temat w/w motocykli. zeby bylo ciekawiej dodam ze bedzie to moj pierwszy motor po wsk:), czy opłaca sie sprowadzac z niemiec? pozdrawiam
problem z wyregulowaniem zaworu wydechowego na pierwszym garnku bo jest luz na wałku rozrządu a to ponoć przypadłość codziesiątej maszyny. Hondy mają dobrą opinię patrząc na wykonanie, ale ja mając Deauvill 650 miałem problem z grzechotaniem łożyska oporowego na wyjściu napędu z silnika. Chciałem wymienić
przeżyje. Przewiozłem się kilka razy Drag Starem 1100 i Hondą Shadow 700 i te motocykle dobrze się prowadziły. Intruder VS może nie jest drastycznie gorszy? Nie miałem niestety okazji tego sprawdzić. Najważniejsze oczywiście jest prowadzenie w zakrętach ale z uwagi na charakter motoru nie oczekuję