" okazala sie postac o imieniu... Jeff Epstein! To wlasnie jego Bialy Dom zatrudnil jako organizatora uroczystosci. Ten Jeff nie ma nic wspólnego z nieslawnym miliarderem pedofilem, tylko imiennikiem. Ale nadal bardzo dziwne. Przed rocznica, która bedzie obchodzona 4 lipca, pojawia sie coraz wiecej
, rozważmy to więc publicznie za inspirację oczywiście posłużył mój komiks Jaćwieskie Mity, publikowany w rozdziałach na fb w okresie 2011-2012 moja drużyna antybohaterów mierzy się na koniec z hordą batmanów, którym przewodzą Dulska, Joker, Król Liczb i Królowa Mrocznej Harmonii, po drodze zaś spotykają
wariant_b napisał: > boggi_dan napisał: > > > Przeczytałeś panie bagienny o co chodzi w tym wątku? > > przez osobę poszkodowaną Administracja poprosiła o przedstawienie upoważnienia > do występowania w jej imieniu. Administracja może przychylić się do
boggi_dan napisał: > Przeczytałeś panie bagienny o co chodzi w tym wątku? W tym wątku chodzi o to, że użytkowniczka marzenka12 zwróciła się na forum z wnioskiem o zabanowanie użytkowniczki yenna_m za wpis z 2012 roku w wątku na forum emama ujawniający dane osobowe (nieżyjącej już
organizacji ruchu syjonistycznego i poświęcenia w imię jego ideałów. Biedni żydowscy chłopi w Rosji i Europie Wschodniej oszczędzali na zakupie żywności, aby móc płacić składki członkowskie organizacji syjonistycznej i wybierać jej przedstawicieli. Wyjście z impasu zależy od tego, czy Palestyńczycy zbudują
Kościół wyłania się z tej zmiany? Faza przejściowa Przeciętny czynny biskup w Polsce to 63-latek, Andrzej albo Piotr (tych imion jest najwięcej), który należy do pokolenia ukształtowanego w PRL i w najbliższych latach przejdzie na emeryturę (gdy osiągnie 75. rok życia). Połowie czynnych biskupów
kancelarii Zbigniew Bogucki. Słyszałem to własne uszy! To ten sam polityk, który kwestionuje sensowność program SAFE. Przypomnę, że komunista Bierut, w imię suwerenności PRL odrzucił plan odbudowy zwany planem Marshalla. Po II wojnie światowej ten plan pomógł podźwignąć się Europie Zachodniej. Decyzja
Tylko Bóg jest. Jestem który Jestem to imię Boga. Wierzysz, że jest jeden Bóg? Słusznie czynisz - lecz także i złe duchy wierzą i drżą. (Jk 2:19) "Mniemasz, że żyjesz, a umarłym jesteś" Ap 3:1 tradycja2012.blogspot.com/
Arturo (1985 – 3 lipca 2016) był niedźwiedziem polarnym żyjącym w Mendoza Zoological Park w Mendozie w Argentynie , jedynym niedźwiedziem polarnym żyjącym w tym kraju. Urodził się w Stanach Zjednoczonych i został przeniesiony do Argentyny w 1993 roku. Jego towarzyszka, samica o imieniu Pelusa
Niedźwiedzica grizzly o imieniu Bear 71 , która mieszkała w Parku Narodowym Banff , została założona w wieku trzech lat i przez całe życie była obserwowana za pomocą kamer leśnych w parku. Jest ona bohaterką filmu dokumentalnego „Niedźwiedź 71” z 2011 roku, nakręconego przez National Film Board of
Arturo (1985 – 3 lipca 2016) był niedźwiedziem polarnym żyjącym w Mendoza Zoological Park w Mendozie w Argentynie , jedynym niedźwiedziem polarnym żyjącym w tym kraju. Urodził się w Stanach Zjednoczonych i został przeniesiony do Argentyny w 1993 roku. Jego towarzyszka, samica o imieniu Pelusa
Niedźwiedzica grizzly o imieniu Bear 71 , która mieszkała w Parku Narodowym Banff , została założona w wieku trzech lat i przez całe życie była obserwowana za pomocą kamer leśnych w parku. Jest ona bohaterką filmu dokumentalnego „Niedźwiedź 71” z 2011 roku, nakręconego przez National Film Board of