588 wyników w czasie 94 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

wczasy z Itaką 2010 (początek wątku)

Mam pytanko czy w tym roku Itaka do biletu na lotnisku dołącza taką torebeczkę na dokumenty? ( w ubiegłym roku dostałam taką fajna ze Skay Clubu

Re: wczasy z Itaką 2010

Nie nie dołancza.

Itaka viva iberia 2010 (początek wątku)

-samodzielne podrozowanie samochodem) 3. Czy ktos sie moze wybiera w 2010 roku ? 4. Jakies doswiadczenia dot. oplat w first i last minute? Czy warto czekac na lasta?

Re: Itaka viva iberia 2010

męcząca, długie przejazdy, mało czasu na każde miejsce, nie polecam

Bella Italia 2010 (ITAKA)

Termin mojej wyprawy: 10-22.07.2010 Chętnie odpowiem na wasze pytania :)

Re: Bella Italia 2010 (ITAKA)

Proszę o odpowiedź osby które byy na wycieczce Bella Italia. Proszę o odpowiedź jak wyglądał Wasz pierwszy dzień pobytu w Rzymie?Od której godziny zaczęliście zwiedzanie? Ile mniej więcej ono trwało? Czy był jakiś czas wolny? Jeśli tak to ile było tego czasu (od której godziny)? Będę

Itaka-kiedy oferta na lato 2010 (początek wątku)

Re: Itaka-kiedy oferta na lato 2010

Pewnie juz w grudniu jak większość biur :) -- <Nie czyń drugiemu co tobie niemiłe>

Smak Indii z Itaką styczeń 2010! (początek wątku)

Kto jedzie w tym terminie, miło by było poznać uczestników?!!!! Oczekuję rownież na informacje podróżników, którzy byli na tej imprezie!!!!! Wszelkie info mile widzane (od warunków zakwaterowania, zwiedzanie, czas wolny, jedzenie,zakupy po przygody typu przejazd pociągiem)

Re: Smak Indii z Itaką styczeń 2010!

Ja również wybieram się z Itaką w styczniu lecz na Sri Lanke. Jak do tej pory Itaka mnie nie zawiodła i nie mam powodu, aby przepłacać tylko dla tego żeby jechać np. z Tui.

Itaka - Albania (początek wątku)

Wybiera sie ktos na wycieczke do Albanii z Itaki w terminie 13.05.2010?

3.02.2010 Sri Lanka z Itaką (początek wątku)

Czy jedzie ktoś do hotelu Mermaid?

Re: Pomarańcze i mandarynki z Itaką-2010

wątpliwości po co jechać do Piazza Armierina, skoro mozaiki są restaurowane i ponoć ma to trwać kilka lat? Skoro Itaka o tym wie, to dlaczego zamieszcza w katalogu informacje o ich oglądaniu...A w Piazza Armerina naprawde nie ma co robić...Podobnie w Ennie - senne miasteczko z paroma zabytkami

Re: Pomarańcze i mandarynki z Itaką-2010

zapomniałam dodać, że wycieczka z przylotem i wylotem z Katanii, w dnu powrotnym do Polski o 22:30 jesteście już na lotnisku, o 2 wylot, sklepy zamknięte, czynny tylko 1 bar. Zatem przyda się książka, gazety do czytania, ale można się też przespać na ławkach.

3.02.2010 Sri Lanka z Itaką (początek wątku)

Jedzie ktoś w tym terminie do hotelu Mermaid ?

Joy pegasos resort sierpień 2010 z Itaki (początek wątku)

czy ktoś tam leci?

1 2 3 4 5 6