56 wyników w czasie 46 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Szukam koleżanki na wyjazd do Egiptu wrzesień 2013 (początek wątku)

Witam poszukuję koleżanki na wakcje do Egiptu Hurgahdy Hotel 5* Sphinx (hotel sprawdzony z super animacjami) badz ewentualnei inny w pobliżu centrum Hurghady cena przy zakupie teraz ok 1650-1800 zł za 8 dni co do daty to pasuje mi każda we wrześniu, a wylot najlepiej z Katowic, Krakowa

Koleżanka na wyjazd do Tunezji (początek wątku)

Cześć ! Szukam koleżanki lub kilku na wyjazd do Tunezji na Sylwestra 2013/2014 ewentualnie w styczniu 2014. Chciałabym pojechać na tydzień ceny nie są wysokie w tym terminie wahają się w granicach 1500 zł :) Mam 22 lata i mieszkam w Poznaniu :) Chętnie pozwiedzam i poimprezuje :D Niestety moich

szukam koleżanki na wyjazd (początek wątku)

Szukam koleżanki, koleżanek w wieku 30-42 lat chętnych na wycieczkę zagraniczną do Egiptu bądż Turcji,Chorwacji, Włoch w terminie maj-czerwiec 2013 r. Interesuje mnie opcja 7+7, chciałabym pozwiedzać i wypocząć lub 7 dniowa objazdówka. Termin i miejsce ewentualnie do uzgodnienia. Jestem

Koleżanka na wyjazd do Sharm el Sheikh (początek wątku)

Szukam towarzyszki podróży ze Śląska na 14-dniowy wylot do Egiptu w czerwcu 2013.Zainteresowane Panie 40+ proszę o kontakt e-mailowy solinka99@wp.pl

NORWEGIA, lipiec 2013 - koleżankę do pokoju 2-os. (początek wątku)

W związku ze zwolnieniem jednego miejsca poszukuję - najlepiej kobiety, dziewczyny - do pokoju 2-osobowego na wyjazd do Norwegii w 2013 roku (29.06-21.07), najlepiej osoby niekonfliktowej, aktywnej i lubiącej klimaty kameralnych, prywatnych wypraw, o dużym natężeniu wrażeń, intensywności i

Re: szukam koleżanki na wyjazdy 40+

Witam Ja ,równiez poszukuje kolezanki do wspolnych wypadow 40+.Interesuje mnie wyjazd do Maroka wiosna 2013 ,lub inne propozycje.Pozdrawiam

Re: szukam koleżanki na wyjazdy 40+

Poszukuję koleżanki na indywidualny wyjazd do Tajlandii/Malezji 2-17 marca 2013. Parę dni w Bangkoku, potem jakaś spokojna wyspa...Standard - raczej chatka na plaży niż Hilton ;-).

Szukam koleżanki na wyjazd do Tunezji na Sylwestra (początek wątku)

wybieram się na Sylwestra do Tunezji od okolo 26-27.12- 02.01.2013. > Jeszcze nie rezerwowałam, ale chciałabym polecieć z Itaki, hotel w Monastirze > Hotel 4*, all inclusive . > Mam 28 lat, będę po raz drugi w Tunezji ( Monastir), chętnie odpocznę i pozwiedzam > Jestem miłą

Szukam koleżanki na wyjazd do Tunezji od 16.05.201 (początek wątku)

Szukam fajnej koleżanki na wyjazd od 16.05 2013 do Hammametu .na 7 dni . Wylot z Katowic . Wiek 35-45 lat. Plażowanie , zwiedzanie , zabawa . Jeżeli jesteś zainteresowana napisz : finka@10g.pl

Re: wyjazd w maju lub czerwcu, szukam koleżanki

malgosia47slask napisała: > chętnie. napisz do mnie randolph2322wp.pl jestem z rybnika. małgosia Witaj, Chciałam napisac do Ciebie, ale poczta odrzuca Twój adres jako błędny. Pozdrawiam 2013anna@gazeta.pl

Szukam koleżanki dla mamy emerytki na tani wyjazd (początek wątku)

Koniecznie z Warszawy wylot. Mama bezkonfliktowa, niepaląca, często latająca, dysponująca czasem, znająca komunikatywny angielski. Bardzo ruchliwa, chętna do spacerowania i zwiedzania. PILNY Wylot 15 grudnia 2013 na Cypr all/7dni -999złotych. (ten wylot bez paszportu może być na dowód osobisty

1 2 3 4 5 6