147 wyników w czasie 163 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Kolekcja jesień -zima 2010

Oto pierwsza zapowiedź nowej kolekcji: www.youtube.com/watch?v=tgh2k5JKF4A Ciekawie się zapowiada. Ładne te gładkie staniki. Reszta też ciekawa -aż mam ochotę pójść na zakupy. :D Tylko skąd tą kasę brać? ;)

Re: Kolekcja jesień -zima 2010

Wychodzi na to że gadam sama do siebie. ;) Jest już nowy katalog do pobrania na stronie Dalii. zaciekawił mnie nowy krój -K12 balkonetka. W tym kroju będzie dostępna Blanca, Emma i Heidi. Kolorystycznie podobają mi się najbardziej: Blanca, Emma -wersja jasnoniebieska i Vanessa. Ciekawe są te

Pandora kolekcja jesień/zima 2010 (początek wątku)

a ceny?

Re: Pandora kolekcja jesień/zima 2010

o ceny lepiej nie pytać

Monnari: kolekcja jesień/zima 2010 (początek wątku)

Kiedyś dość często w mojej szafie znajdywały się ubrania marki Monnari. Później byłam z nich coraz mniej zadowolona, nie trafiały w mój gust i styl. Od jakiegoś czasu wybieram ubrania marki s.Oliver, czuję się bardziej na czasie, modnie i swobodnie!

BGN: kolekcja jesień/zima 2010 (początek wątku)

ciekawa ta czerwona sukienka, uwielbiam krwistą czerwień, w maju kupiłam sobie też czerwoną sukienkę w s.Oliver i nie ukrywam, że robiła wrażenie

Re: BGN: kolekcja jesień/zima 2010

wydaje mi się że ta firma straciła już ten swój sznyt byłam ich klientką ale w tej chwili chyba odrobinę się im poprzyglądam bo za tą cenę oczekiwałabym jednak coś więcej....................dlaczego wszyscy ostatnio piszą i mówią że to firma z Turcji?

Stradivarius: kolekcja jesień/zima 2010 (początek wątku)

w moim mieście otworzono właśnie sklep Stradivariusa. Oglądałam najnowszą kolekcję, jakość może nie dealna, ale stylistyka ciekawa...

kolekcja jesień-zima 2009/2010

Już jest na www.freyalingerie.com Konkurencja dla smoothingów i porcelanki - Deco (tylko plunge) ciekawa jego jestem. Eleanor w czerwieni w tym sezonie. Libby half cup w sympatyczną krateczkę. Nie jestem tylko pewna czy to aby na pewno cała kolekcja bo 3 modele Clarissę, Laylę i Lucy

Re: kolekcja jesień-zima 2009/2010

Może przez to, że jestem zapaloną fanką Eleanorki to ta czerwona strasznie mi się podoba! Pistacjowa z letniej kolekcji nie wpadła mi w oko, ale ta... mmm -- 70/85

Kolekcja jesień/zima 2010 od Icebreaker (początek wątku)

rozumiem, że to strona o modzie, ale napisać, że Nowa Zelandia jest naturalnym środowiskiem owiec... nawet jak ktoś nie skończył podstawówki, to jest jeszcze Internet

Re: Kolekcja jesień/zima 2010 od Icebreaker

Kwestia interpretacji "wełny merynosów, owiec żyjących w swoim naturalnym, wysokogórskim środowisku w Alpach Południowych (Nowa Zelandia)" - Ty zrozumiałaś, że Nowa Zelandia jest naturalnym środowiskiem, ale można też zrozumieć, że ogólnie wysokie góry są naturalnym środowiskiem. Mnie tam ciekawi

Kolekcja bielizny sloggi - jesień/zima 2010

Te zdjęcia w negatywie to celowy zabieg, czy błąd zamieszczającego?

Kolekcja bielizny sloggi - jesień/zima 2010 (początek wątku)

wizualnie powala brakiem sexowności

Kolekcja bielizny sloggi - jesień/zima 2010 (początek wątku)

zawijasami. avanti24.pl/moda/1,103634,8256240,Kolekcja_bielizny_sloggi___jesien_zima_2010.html -- https://forum.gazeta.pl/forum/f,11207,S_lon_Odrzuconych_O_.html W

Kinga kolekcja jesień/zima 2010/2011 (początek wątku)

Lasce z 7 zdjęcia dziwnym trafem zniknął sutek :)

Re: Kinga kolekcja jesień/zima 2010/2011

No,cóż .kto by nie chciał mieć takiej laski w łóżku...aczkolwiek ta wygląda bardziej jak Brazylijka ,a nie Włoszka....Nie pasuje jej taka opalenizna,ma męska twarz...

1 2 3 4 5 6