No to brawo jak Ci się uda zminimalizować układ połączeń. To niełatwe. > Ale co do barierek-zgadzam się ze wszystkim- ta biel to chyba był efekt paniki, > przed ostateczną > decyzją :) > Ale już poszło RAL 9003-czerń ale trochę mniej czarna;) Jak kuchnia, o! > Ptasiek
do barierek-zgadzam się ze wszystkim- ta biel to chyba był efekt paniki, przed ostateczną decyzją :) Ale już poszło RAL 9003-czerń ale trochę mniej czarna;) Jak kuchnia, o! Dzięki :) -- Niekończąca się opowieść-mój dom...
No to decyzja podjęta, dzisiaj pomaluję je na biało, nie wiem czy nie będzie się i tak trochę odznaczała od płytek, farbę mam Ral 9003, tylko patrząc na pomalowane nią drzwi i tak jest różnica w odcieniach bieli. Chyba to kwestia światła, bo w kuchni tego nie widać. Basiu akurat oświetlenie
w odcieniu złamanej bieli w połmacie? RAL 9016 czy 9003 robić ja w odcieniu szarości?RAL 9003 czy 7035, 7047 Blat obstawiam ten ciemniejszy beton-choc na zywo nie widziałam-ale chcialaby, żeby bryłą dolnych szafek była spojna. Do tego kolor dołu myślę że antracyt 7016 bedzie ok:) Druga
hej,ja robiłam kuchnię całkiem niedawno.Mam białą w półmacie ral 9003,kuchnia na wymiar robiona przez stolarza.Szafki bezuchwytowe (są frezy) z cichym domykiem,dużo szuflad. Pamiętaj by górne szafki (jeśli planujesz) były symetryczne z dolnymi, blat z białego matowego laminatu-chciałam drewno
> meble (i kuchnia i łazienka) w RAL 9003 no to będzie dobrze teraz masz tylko te dwie biele: płytek i ściany więc deliberujesz nad niuansami w mieszkaniu będzie ok, duże powierzchnie, dużo detali jeśli ewentualnie w łazience, na mniejszej powierzchni stwierdzisz że ściana "za
) fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3631086,2,13,20140418-3.html dzisiaj zrobię zdjęcia tej bieli z kafelkami choć w łazience sztuczne światło i przekłamuje nieco odbiór meble (i kuchnia i łazienka) w RAL 9003 gdzieś na forum wyczytałam, że właśnie ten RAL 9003 super pasuje do kafelków Rako no i tak też zrobiłam blat (kuchnia i łazienka) biały - Juan
No to trzymam kciuki za docelowy wybór kafelków Nr blatu z Juana sprawdzę i dam znać LUPUS to firma z mojego miasta :) mam w domu próbkę ich białego blatu w macie i do lakieru ral 9003 był za siny - nie pasował
dopasowania do frontów, też będę miała lakier półmat ral 9003 (w kuchni i w łazience - te same fronty i te same blaty) stolarz mnie pytał czy ma go na kanciasto obciąć czy ma być zaokrąglony ? jak Ty będziesz miała ? Na tej inspiracji kuchni od kasiulkix jest kanciasto zakończony, szpilka ma chyba
www.tanie-grzanie.net/product/POP-552-2-500-RAL-9003-ELEKTRYCZNY-Z-MEG/?id=4127 Jest o niebo lepiej
fronty są lakierowane w lakierni białym półmatem, ral 9003, na ścianie płytka wielkoformatowa 30x90 końcówka jakiejś porcelanosy chyba z outletu otwiera się tak, że dolny rządek frontów jest od dołu o trzy centymetry dłuższy od korpusów (dochodzi do dolnej linii okapu), więc za front po prostu
Womysiu, mam pytanie o kolor frontów do kuchni/ szaf wnękowych i łazienkowych. Sprawa wygląda następująco. Fronty mają być białe. Mogę wybrać dowolny kolor spośród kolorystyki RAL. Lakiernia używa lakierów Hesse. Chciałabym, żeby ta biel była biała, ani wpadająca w beż, ani w zieleń. I żeby
lub 502 N? Może jakiś jasny kamienny beż? Meble będą białe, drzwi i listwy też, pewnie Hemnes, pokój jasny od strony południowej. Poradź coś proszę, bo mąż daje ostatnią szansę. Przy okazji bardzo dziękuję za dotychczasowe porady, kuchnia już prawie zmontowana, fronty półmatowe RAL 9003