Co ja się tego wątku naszukałam. Wczoraj, przy okazji stania w długiej kolejce troszkę popstrykałam :)
ale i tak jestem przerażona ;) -- Mikołaj 26 lipca Wierz w Boga ale samochód zamykaj.
Nie wiem jak u Was, ale w Szczecinie już od ponad tygodnia mamy piękną, słoneczną pogodę.
Nie wytrzymałam, przyznaję się . Poszłam do ogrodniczego. Juz tyle razy obiecałam sobie, że nic, ale to nic więcej nie kupię.... Wyszłam z kilkunastoma torebkami nasion przeróżnych :) Myślicie, że kobeę to mogę jeszcze na sadzonki posiać, nie jest za późno ? A lawendę próbowałyście kiedyś same
Dzień dobry:) Wiosna ! Wiosna , krzyknęły i …zwiały . :) Nic nie pomogło , mimo ,że na forum przewineło tyle osób jak co miesiąc to jednak otworzonych i napisanych postów było mało . Święta ? Sprzątanie ? Hmmmm…. Otworzonych wątków 104, średnio dziennie 3,46. Napisanych postó
Cieniutki i leniwy kwiecień. Cóż, Wiosna, Panie Sierżancie. :D
Julian urodzony 24 kwietnia z wagą 3850 i 57 cm długi dzis ma juz około 7 kg :) a skonczył dopiero 2 m-ce :))) utuczę go 'cycusiami' :D -- I synek 26 07 2007 II synek 24 04 2009
Rys urodzil sie 20 miesiecy po Idze, wazyl 3760 i mierzyl 56 cm. Teraz ma 3,5 miesiaca, wazy 6930, ale jest bardzo dluugi :) -- IGA 20 07 2007 RYŚ 13 03 2009 GG 5520531
Krótka, wczorajsza chwila, aby pokazać Wam wiosnę na Pogodnie :)
witam Wszystkie mamusie;) pochwalmy się swoimi pociechami urodzonymi w kwietniu 2009;) Mój synek Marcel- 07 kwiecień 2009r. waga -2900, długośc-53 cm.;) pozdrawiam ;* --
a czy Wasze Poiechy lubia lezec na brzuszku?
Zapraszam wszystkie Kwietnióweczki 2009 do wklejania fotek brzusiów i ich maleńkich mieszkańców.
Witam, dołączam się do Was, moja dzidzia ma termin narodzin w moje urodzinki- 11 kwietnia!pozdrawiam!
Witam Was serdecznie, ja mam termin na 27 kwiecień :)