178 wyników w czasie 88 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Maroko 2014 (początek wątku)

Witam, szukam kogos na objazdówkę po Maroku z Rainbow lub Itaki. Termin do ustalenia. Jestem z Katowic. K40. Pozdrawiam.

Re: Maroko 2014

Witaj, a może zdecydowałabyś się na podróż do Maroka na własną rękę? Mam zrobiony plan wstępny. Szukam osób do towarzystwa, a tym samym b obniżyć koszty podróżowania. Co Ty na to?

Maroko czerwiec 2014 (początek wątku)

Pilnie poszukuję współtowarzyszki na wyjazd do Maroka...

Maroko - początkiem sierpnia 2014r. (początek wątku)

Witam, Planuję wybrać się z RB do Maroka, zawsze we dwie raźniej. Jest jakaś chętna towarzyszka? Piszcie.. trzeba wycieczkę rezerwować ;-) K26

Re: Maroko - początkiem sierpnia 2014r.

Cześć, Jestem zaineteresowana wyjazdem do Maroko po 20.07. na tydzien.Znalazlam juz fajna oferte.Napisz na emka765@wp.pl. Ja K30 l

Maroko, Agadir - w sierpniu 2014

Ja również planuje Maroko w tym roku - w sierpniu z Itaki. Zastanawiam się nad : Les Dunes D'Or Hotel & Spa lub Hotel Lti Agadir Beach Club... ewentualnie: Hotel Royal Atlas & Spa. Ale chyba Les Dunes ... najbardziej mi się podoba jednak ostatecznie jeszcze się nie zdecydowałam.. może był ktoś w

Re: Maroko, Agadir - w sierpniu 2014

Muszę Cię bardzo zmartwić. Sierpień jest najmniej słonecznym miesiącem w roku... www.agadir.climatemps.com/ Na samym dole masz procent słońca w ciągu dnia w każdym miesiącu. Sierpień 64%, grudzień, styczeń, luty - p

Maroko w marcu 2014 z Warszawy (początek wątku)

Witam, chciałabym pojechać na objazdówkę "Rabat na Berbera" z Itaki, od 14 marca na 8 dni. Szukam towarzystwa na ten wyjazd. Mam 33 lata. Pozdrawiam.

Maroko 28.03.- 13.04.2014 (początek wątku)

Witam. Mamy jeszcze 2 miejsca na wypad do Maroka. Dwoma busami. Więcej szczegółów na www.extrek.pl Zapraszamy. JS

Maroko 2.09.2014 - objazdówka Magiczne Południe (początek wątku)

Poszukuję towarzyszki/towarzysza na wycieczkę objazdową po południowym Maroku. Interesuje mnie termin 2.09 - 9.09 z biura Rainbow Tours. Mój mail: izabela.kaczmarek@interia.eu

maroko -cesarskie miasta od 2.09,2014 (początek wątku)

maroko -cesarskie miasta od 2.09,2014. Hotel na pobycie Village agador. Wylot z Warszawy.Łączny koszt 3200.00. Jeśli ktoś miałby ochotę się przyłączyć do 3 kobiet zapraszam.

Re: maroko -cesarskie miasta od 2.09,2014

Ja jestem zdecydowana na 100% na Maroko i też 2.09.... ale Magiczne Południe z Rainbow Tours... może ktoś chętny?

Cieple kraje 07-08.2014 Turcja,Maroko,Hiszpania... (początek wątku)

Witam, Jestem wesola Gdynianka, +50l. Poszukuje kolezanki do pokoju na 2 tyg wyjazd. Jestem dyspozycyjna od polowy lipca do konca sierpnia. Interesuja mnie cieple kraje np. Turcja, Maroko, Hiszpania, Grecja itp. Wszystko zalezy od oferty z biura. Miasto wylotu nie ma znaczenia, bo mozna sie

Re: Cieple kraje 07-08.2014 Turcja,Maroko,Hiszpan

Witam, czy byłabyś zainteresowana objazdówką po południu Francji w lipcu lub sierpniu z oferty Itaki? Mam 44 lata, jestem z Krakowa. Zapraszam do kontaktu: odylia@interia.pl

Maroko - Royal Atlas (początek wątku)

W drugiej połowie sierpniu 2014 wybieramy się do Royal Atlas /z Itaką/? Jaki naprawdę jest ten hotel? Opinie ma b. różne, zwłaszcza dotyczące obsługi i wyżywienia? Będę wdzięczny za wszelkie informacje i podpowiedzi.

1 2 3 4 5 6