481 wyników w czasie 109 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Full Hybrid - zady i walety

-tech to chyba najbardziej skomplikowana (przekombinowana?) hybryda na rynku. 2 skrzynie biegow nie brzmia jak cos prostego i mniej rzeczy w aucie, kotre sie moga zjebac. Wyniki spalania tych aut tez nie sa lepsze od np. opcji z eCVY, wiec nie bardzo wiem po chuj na nowo wymyslali kolo. O konstrukcji

Truta, czy nie truta? (początek wątku)

LEMON, AROMASENF, MEZZO MIX, CRAB MEAT, BONBEL CHEESE, w puszkach z grzybami ) 5. Dodatki rakotwórcze: E131, E142, E210, E211, E213, E214, E215, E216, E217, E239 UWAGA: E123 jest silnie rakotwórczy!! Zakazany w USA i krajach WNP. Zachowaj szczególną ostrożność w przypadku tych dodatków w

Re: Nie tylko na Śląskim Szlaku X

‎ ‎pomiędzy‎ ‎śś.‎ ‎Stanisławem‎ ‎i‎ ‎Mi kołajem.‎ ‎Wysokość‎ ‎mniej‎ ‎więcej‎ ‎2‘80‎ ‎m.,‎ ‎szerokość‎ ‎210‎ ‎m.‎ ‎Obraz‎ ‎malo wany‎ ‎jest‎ ‎techniką‎ ‎pośrednią‎ ‎pomiędzy‎ ‎olejną‎ ‎a‎ ‎»al‎ ‎tempera«,‎ ‎na‎ ‎drzewie, powleczonem‎ ‎warstwą‎ ‎gipsu.‎ ‎Pierwotnie‎ ‎znajdował‎ ‎się‎ ‎w‎ ‎głównym‎ ‎oł tarzu

Re: Kraków, dzielnice i okolice VIII

‎ ‎pomiędzy‎ ‎śś.‎ ‎Stanisławem‎ ‎i‎ ‎Mi kołajem.‎ ‎Wysokość‎ ‎mniej‎ ‎więcej‎ ‎2‘80‎ ‎m.,‎ ‎szerokość‎ ‎210‎ ‎m.‎ ‎Obraz‎ ‎malo wany‎ ‎jest‎ ‎techniką‎ ‎pośrednią‎ ‎pomiędzy‎ ‎olejną‎ ‎a‎ ‎»al‎ ‎tempera«,‎ ‎na‎ ‎drzewie, powleczonem‎ ‎warstwą‎ ‎gipsu.‎ ‎Pierwotnie‎ ‎znajdował‎ ‎się‎ ‎w‎ ‎głównym‎ ‎oł tarzu

Re: Będę się znowu chwalił spalaniem 😁

. > dużo lepiej się prowadzi i wchodzi w nią 100 litrowych kartonów mleka w > ięcej. Nie wiem czy lepiej - nie znam nowszych Zafir. Prowadzenie E210 mnie bardzo pasuje... sama staje w korku :-). Podoba mi sie buda, wygląd, tyłek... i fakt, że jest nisko i cicho. A czasem wręcz bardzo cicho, bo

Re: Czy elektryki i SUVy zabiły ducha motoryzacji

, nissan almera, opel calibra, porsche, ford mondeo, najrozmaitsze mercedesy i tak dalej. Od 3 lat jeżdżę elektrykiem Kią e-Niro i nigdy przenigdy nie mam zamiaru wrócić do auta spalinowego. Ta e-Niro w trybie 'sport' ma osiągi wielokrotnie lepsze od "kultowego" porsche z końca lat 70-tych, jest bezgłośna

Re: Kraków, dzienlnice i okolice cz. VI

Narzekacie na gorąco? (początek wątku)

samochód z warsztatu z powrotem wcześniej niż oczekiwałem Forum Bentleya: Używałem dzisiaj popielniczki w aucie. Jak ją wymienić na nową? Forum Porsche Cayenne V8: Spalanie poniżej 40 L/100km - uszkodzenie silnika? Forum Smarta: Zamontowałem silnik od kosiarki. Wreszcie większa wydajność

Zamiast piwka-chemia (początek wątku)

330 (zawarty np. MUSZTARDZIE AROMATOWEJ, MIESZANCE MEZZO, MIĘSIE KRABA, SERZE BONBEL, GRZYBACH W Puszkach) 5. Dodatki rakotwórcze: E131, E142, E210, E211, E213, E214, E215, E216, E217, E239 UWAGA: E123 jest silnie rakotwórczy!! Zakazany w USA i krajach WNP. Należy zwrócić szczególną uwagę na

Re: Oszuści , firmy budowlane i remontowe !!!wpis

przez w/w spółki lub podmioty prosimy o pilny kontakt na adres e-mailowy: pozewzbiorowy@gazeta.pl Liczka O.SZ.U.K.A.N.Y.CH osób i podmiotów jest przerażająca, dlatego bardzo ważne aby zgłaszały się kolejne osoby, dzięki czemu uda nam się uzyskać wyrok skazujący na karę więzienia Pawła Kalatę oraz

Re: Oszuści , firmy budowlane i remontowe !!!wpis

/7 (biuro wynajmowane na godziny) 54-210 Wrocław KRS 0000815148 Paweł Kalata: tel. 797 484 909 tel. 793 280 230 e-mail: pawel.kalata@budoportal.pl

1 2 3 4 5 6