5 wyników w czasie 75 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

opinie nt.przedszkoli-Wola w okolicy ul.Olbrachta (początek wątku)

Witam, proszę o opinię nt. przedszkoli na: ul. Antka Rozpylacza (nr 253), ul. Góralskiej (nr 403), ul. Jana Olbrachta (nr 273), ul. Monte Cassino 5 (nr 238). Prosiłabym o napisanie opinii z uwzględnieniem inf. o - wychowawcach - bezpieczeństwie - atmosferze - jedzeniu - zajęciach

usunięty wątek magicznej_marty - cenzura (początek wątku)

Mam taka diagnozę jak Twoje dziecko,ale nie mieszkam w W-wie tylko pod, tutaj orzeka komisja przy poradni ppp. Na podstawie diagnozy i prognoz. Dostaliśmy bez problemu orzeczenie, i opinie o wczesne wspomaganie..a takze juz orzeczenie o niepelnosprawnosci. Ale mam inny problem, u nas jest jedno

Re: Przedszkole nr 403 na Góralskiej

Witam! Ponawiam prośbę o jakiekolwiek opinie o tym przedszkolu, może jest jakaś mama, która ma pociechę w tym przedszkolu?

Przedszkole nr 403 na Góralskiej (początek wątku)

Witam! Bardzo proszę o opinie na temat tego przedszkola, od września chcę posłać tam moją 3-letnią córkę i każda informacja o tym przedszkolu jest dla mnie ważna.Z góry dziękuję i pozdrawiam!

Przedszkola na Woli w Wawie-OPINIE (początek wątku)

o wszelkie opinie na temat okolicznych przedszkoli. Z góry dziękuję. P.S. Za opinie na temat przedszkola na Monte Cassino też będę wdzięczna.