Ratunku! Mam taką szczoteczką jak w tytule wątku. I teraz muszę dokupić końcówki. I za diabła nie wiem, jakie będą pasować. Ktoś podpowie? --- http://emotikona.pl/gify/ https://emotikona.pl/gify/pic/piesek-jezyk.gif
w rossmann jest kpl 3 końcówek, do mojej oral pasują, musiałabyś poczytać na opakowaniu. Jak znajdę to dopisze. -- Każdy dzień z pisem jeszcze głupszy od poprzedniego /by anetapzn/ czym się zajmuję w wolnych chwilach... :D
Chcę kupić szczoteczkę elektryczną. Rozważam Oral-B. I pytanie czy lepiej sprawdzi się Vitality Sonic 12.013, czy może Proffesional care 500 16.513?? Pierwsza niby soniczna, ale druga professional?? Prosze doradźcie mi która lepiej wybrać. z góry dziękuję:)
Ja obecnie używam Oral-B Professional Care 500. Otrzymałam ją w ramach projektu trnd, dzięki czemu mogłam ją dokładnie przetestować. Najbardziej zaskoczył mnie efekt po czyszczeniu zębów, w odczuciu jak po wizycie czyszczącej u dentysty. A jej dodatkowy atut to na pewno fakt, że o 100% więcej usuwa
Sonicare (Philips), sama taką mam i jak najbardziej polecam, w życiu nie miałam tak domytych zębów :) Aha, z Sonicare nie ma sensu kupować modelu Elite, bo jest już przestarzały i go wycofują. Oral B też ma szczoteczkę soniczną - Oral B Sonic Complete - ma trochę gorsze parametry niż te z Sonicare, ale
mary_lu napisała: > Coś ostatnio Amway reklamuję, a nie lubię tej firmy :) A czemu? Jesteś pewna, że firmy, czy tylko określonych osób, które z nią współpracują? > Reszta to dla mnie nieuzasadniona drożyzna Nie sądzę, by to było zgodne z rzeczywistością. Proponuję
Polecam OralB nie tylko dlatego, że mozna kupić tańsze końcówki (np. > w Makro - nie pamiętam dokładnie ile płciłam ostatnio, ale z > pewnością taniej), ale głównie ze względu na zestaw > szczoteczka+irygator. Narobilas mi ochoty na ten irygator, tylko jak porownywalam ceny w
My mamy szczoteczkę oral-b,a pastę colgate smiles 0-6 lat zawiera 500ppmF.
Ja uwielbiam szczoteczki dla dzieci Oral B Stages (dla niemowlecia- Stage 1: www.dentist.net/images/ob_stages424months.jpg Jest IMHO idealna, mieciutka, okragla glowka w sam raz, zeby skutecznie
Ps. Jeszcze zastanawiam sie na ta: http://www.ceneo.pl/13865076 Oral B IQ Triumph 500
Moim zdaniem bezkonkurencyjne sa szczoteczki Oral B Stage 1. Pasta do zebow z fluorem ( zawartosc 500 ppm F)
- ...tylko nie oral! 407 Proxy Auth. Required - muszę zapytać mamy 408 Request Timeout - Czy wiesz, ile czasu do mnie nie dzwoniłes? 409 Conflict - kim była ta wczorajsza blondynka? 410 Document Removed - Chcę rozwodu 411 Lenght Required - Co? I ty go uważasz za długiego??? 412
czyli taka nakladka dla dzieci pasuje na szczoteczke dla doroslych? o np taka?allegro.pl/szczoteczka-elektryczna-braun-oral-b-500-6000-i4528575563.html
uzywamy elektrycznej szczoteczki od kiedy pamietam, co jakis czas zmieniamy tylko na nowszy model - oral B. Teraz mam "professional care 500" i w zupelnosci wystarczy. Jak nie umyje elektryczna to mam wrazenie ze nie umylam wcale zebow. Nasz syn od 4 r.z. tez uzywa elektrycznej szczoteczki ale
wszyscy mamy Oral B 500 akumulatorowe, z wibracją co 25sek. i mocniejsza po 2min. polecam bardzo serdecznie! -- Martynka 01.08.2004 i Gabrysia 27.02.2006