1 241 wyników w czasie 323 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Przedszkole100 Warszawa Częstochowska (początek wątku)

Proszę napiszcie jak jest w tym przedszkolu

Re: Przedszkole100 Warszawa Częstochowska

Córeczka chodzi, jest w pierwszej grupie. Nam się podoba. Marta lubi swoje przedszkole, bardzo chętnie chodzi. No, choruje teraz i bardzo tęskni za przedszkolem, za dziećmi. Panie są bardzo ciepłe i uważne. Dzieci są zaopiekowane, naprzytulane, wybawione no i uczą się chyba różnych rzeczy

Przedszkole nr 100 w Warszawie (początek wątku)

Witam, Mój synek ma zacząć od września chodzić do przedszkola nr 100 na ul Częstochowskiej. Czy ktoś mógłby mi coś napisać o tym przedszkolu. Ja na razie jestem przerażona i zaczynam szukać prywatnych. Gigantyczna grupa, mała salka. Strome schody itp. Pewnie jestem przewrażliwiona ale jakoś nie

Re: Przedszkole nr 100 w Warszawie

Moja córka właśnie pożegnała się z tym przedszkolem, synek zaczyna. Ja generalnie jestem zadowolona. Takie porządne przedszkole. Dużo opiekunek, zupełnie w porządku, realizują jakiś tam plan, dzieci rysują itp, uczą się różnych rzeczy, jeżdżą na wycieczki. Poza tym standardowo - zajęcia

Gdzie jest 100 przedszkoli? (początek wątku)

odpowiedziałam, że na pewno w Warszawie, a dziś padło ponownie i sama Warszawa nie wystarczyła. Padnie znowu. Pomóżcie, emamy, gdzie jest 100 przedszkoli? Dziecko pyta :) -- Wiosna 2005 - forum rówieśnicze

Wege przedszkola - Warszawa (początek wątku)

W takim wielkim mieście, jak Wa-wa są 2 lub 3 przedszkola wege. Jak na mój gust nieco za mało na kilkadziesiąt (a może i nawet już ponad 100) prywatnych przedszkoli... Może ktoś z Was wie o tym, że w którymś prywatnym przedszkolu (na Jelonkach/Woli/Bemowie/Białołęce, bo te dzielnice wchodzą

Re: Zamiana przedszkola - Warszawa

Zamienię miejsce- z przedszkola nr 100 na Częstochowskiej (Ochota) na miejsce w przedszkolu na ul. Dickensa (nr 248) lub ul. Pruszkowskiej (nr 59). Grupa 3latków. madzik270@wp.pl

Re: Przedszkole integracyjne - Warszawa

Mój syn chodzi na Teligi do specjalnego. Akurat trafił do grupy mieszanej,rekrutacja tak wskazała. Ale na 100% wiem że mają tam grupy tylko autystów. Z miejscami jest problem, jak w każdym państwowym ale warto się rozejrzeć zwłaszcza że lada dzień startuje nabór 2014. -- Maja Aleksandra

Re: Przedszkole w Warszawie

kazdym tego typu obiekcie, sa systemy zabezpiecajace i monitoring. bezpiecznie jest na 100%. wpisowe wynosilo w zeszlym roku 850 zl. i tyle samo czesne - WARTO! Przedszkola sa 2 jedno na Bielenach drugie na zoliborzu.\nZreszta mozna poogladac www.przdszkola.pl

Re: granda w przedszkolach - Warszawa

edelstein napisała: > 100%niemieckiego spoleczenstwa powinny zjadac komplejsy,bo zajec dodatkowych pr > owadzonych przez Pavarottiego niet. > Edel Pavarotti to od kilku lat nie żyje:)

Re: granda w przedszkolach - Warszawa

100%niemieckiego spoleczenstwa powinny zjadac komplejsy,bo zajec dodatkowych prowadzonych przez Pavarottiego niet. -- "Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst"

Re: przedszkole Promyk Warszawa Hynka

Ja mam bardzo dobre zdanie o przedszkolu Promyk, moje dziecko tam uczeszcza i jest niesamowicie zadowolone,a co za tym idzie ja tez;) wychowawcy kompetentni, angielski super, dzieci uwielbiaja pania i bardzo szybko sie ucza. Polecam w 100%, pozdrawiam

Przedszkole na Tarnowieckiej w Warszawie (początek wątku)

Chętnie nawiąże kontakt z osobami, których dzieci chodzą do przedszkola nr 177 przy ul. Tarnowieckiej 3. Chciałabym zapisać tam moją córkę i jestem ciekawa Waszych opinii na temat warunków oraz kontaktów z personelem. Pozdrawiam! ---- e-mail aada100@gazeta.pl

1 2 3 4 5 6