Bardzo proszę o opinie na temat przedszkola nr 140 przy ulicy Kaukaskiej. Mój synek będzie tam chodził od września a ja mam poczucie, że mam zbyt mało informacji na temat przedszkola, aby spokojnie Go w nim zostawic. Wiem, że były tam problemy kadrowe, nie wiem, jak jest teraz? Czy dzieci
Witam, czy ktoś może coś powiedzieć o powyższym przedszkolu. Moje dziecko się tam zakwalifikowało, a nie było przedszkole 1 wyboru. Będę bardzo wdzięczna za wszystkie opinie. Pozdrawiam.
Mój syn chodzi do tego przedszkola już drugi rok. Miłe i kreatywne nauczycielki, bardzo życzliwa pani dyrektor. Moim zdaniem wszystko w porządku, nie mam na co narzekać.
Bardzo proszę o opinie na temat przedszkola 140 na Kaukaskiej w Warszawie. Planuje tam zapisać dziecko.
Moja córka chodzi do tego przedszkola i widzę juz jego plusy i minusy. Na zdecydowany plus należy zaliczyć: -dobrze ułożony jadłospis(dzieci 2xdziennie dostają świeże warzywa i owoce) -dzieci często wychodzą na dwór (panie dbają by były odpowiednio ubrane) przy ładnej pogodzie nawet 2x
Czy są mamy, które znają to przedszkole i mogą coś o nim powiedzieć (dobrego lub złego;)? Moje dziecko będzie tam w grupie 3-latków od września.
Hurra, przyjęli moją mała :)) Szkoda że nikt nic nie napisał o tym przedszkolu : ((
Witam, pilnie zamienię przedszkole nr 140 na ul. Kaukaskiej na Przedszkole 139, 193, 144, 190. Ul. kaukaska w stosunku do mojego miejsca zamieszkania i miejsca pracy jest daleko. Bardzo proszę o pomoc. ozorek2010@gmail.com
Zamienię jedno miejsce w 3-latkach od września 2013 w Przedszkolu 275 na Mokotowie na ul. Piwarskiego na Przedszkole 300 na ul. Portofino, Przedszkole 140 na ul. Kaukaskiej lub Przedszkole 284 na ul. Jałtańskiej. Pilnie!! Proszę pisać na mail: miniorek22@o2.pl
Witam, pilnie zamienię przedszkole nr 140 na ul. Kaukaskiej na Przedszkole 139, 193, 144, 190. Ul. kaukaska w stosunku do mojego miejsca zamieszkania i miejsca pracy jest daleko. Bardzo proszę o pomoc. ozorek2010@gmail.com
Dolny Mokotów (Stegny-Sadyba) dyżur przedszkoli: Przedszkole nr 349 (Barcelońska 8) - I poł lipca Przedszkole nr 140 (Kaukaska 2) - II poł lipca Przedszkole nr 300 (Portofino 4) - I poł sierpnia Przedszkole nr 326 (Bernardyńska 14) - II poł sierpnia
asiecha 24.08.17, 16:17 Moja córeczka dostała się do przedszkola nr 21 w Warszawie przy ul. Mokotowskiej (oddział 3latków, rocznik 2014). Ze względu na niedługą przeprowadzkę chętnie zamienię się na miejsce w przedszkolu nr 325 albo 140 (oba przy ul. Kaukaskiej w Warszawie, blisko naszego