25 wyników w czasie 127 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Przedszkole nr 140 ul. Kaukaska (początek wątku)

Bardzo proszę o opinie na temat przedszkola nr 140 przy ulicy Kaukaskiej. Mój synek będzie tam chodził od września a ja mam poczucie, że mam zbyt mało informacji na temat przedszkola, aby spokojnie Go w nim zostawic. Wiem, że były tam problemy kadrowe, nie wiem, jak jest teraz? Czy dzieci

Przedszkole nr 140, ul. Kaukaska/Warszawa (początek wątku)

Witam, czy ktoś może coś powiedzieć o powyższym przedszkolu. Moje dziecko się tam zakwalifikowało, a nie było przedszkole 1 wyboru. Będę bardzo wdzięczna za wszystkie opinie. Pozdrawiam.

Re: Przedszkole nr 140, ul. Kaukaska/Warszawa

Mój syn chodzi do tego przedszkola już drugi rok. Miłe i kreatywne nauczycielki, bardzo życzliwa pani dyrektor. Moim zdaniem wszystko w porządku, nie mam na co narzekać.

Przedszkole 140 na kaukaskiej w Warszawie (początek wątku)

Bardzo proszę o opinie na temat przedszkola 140 na Kaukaskiej w Warszawie. Planuje tam zapisać dziecko.

Re: Przedszkole 140 na kaukaskiej w Warszawie

Moja córka chodzi do tego przedszkola i widzę juz jego plusy i minusy. Na zdecydowany plus należy zaliczyć: -dobrze ułożony jadłospis(dzieci 2xdziennie dostają świeże warzywa i owoce) -dzieci często wychodzą na dwór (panie dbają by były odpowiednio ubrane) przy ładnej pogodzie nawet 2x

przedszkole nr 140 na Kaukaskiej Wawa? (początek wątku)

Czy są mamy, które znają to przedszkole i mogą coś o nim powiedzieć (dobrego lub złego;)? Moje dziecko będzie tam w grupie 3-latków od września.

Re: przedszkole nr 140 na Kaukaskiej Wawa?

Hurra, przyjęli moją mała :)) Szkoda że nikt nic nie napisał o tym przedszkolu : ((

Warszawa - Mokotów Przedszkole 140 na 139, 193

Witam, pilnie zamienię przedszkole nr 140 na ul. Kaukaskiej na Przedszkole 139, 193, 144, 190. Ul. kaukaska w stosunku do mojego miejsca zamieszkania i miejsca pracy jest daleko. Bardzo proszę o pomoc. ozorek2010@gmail.com

Warszawa Mokotów - 275 na ul. Piwarskiego na inne

Zamienię jedno miejsce w 3-latkach od września 2013 w Przedszkolu 275 na Mokotowie na ul. Piwarskiego na Przedszkole 300 na ul. Portofino, Przedszkole 140 na ul. Kaukaskiej lub Przedszkole 284 na ul. Jałtańskiej. Pilnie!! Proszę pisać na mail: miniorek22@o2.pl

zamianie przedszkole 140 na 139, 190, 193, 144 (początek wątku)

Witam, pilnie zamienię przedszkole nr 140 na ul. Kaukaskiej na Przedszkole 139, 193, 144, 190. Ul. kaukaska w stosunku do mojego miejsca zamieszkania i miejsca pracy jest daleko. Bardzo proszę o pomoc. ozorek2010@gmail.com

Re: przedszkola dyżurne na Woli

Dolny Mokotów (Stegny-Sadyba) dyżur przedszkoli: Przedszkole nr 349 (Barcelońska 8) - I poł lipca Przedszkole nr 140 (Kaukaska 2) - II poł lipca Przedszkole nr 300 (Portofino 4) - I poł sierpnia Przedszkole nr 326 (Bernardyńska 14) - II poł sierpnia

dodane przez moderatora

asiecha 24.08.17, 16:17 Moja córeczka dostała się do przedszkola nr 21 w Warszawie przy ul. Mokotowskiej (oddział 3latków, rocznik 2014). Ze względu na niedługą przeprowadzkę chętnie zamienię się na miejsce w przedszkolu nr 325 albo 140 (oba przy ul. Kaukaskiej w Warszawie, blisko naszego