18 wyników w czasie 3 658 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Zamiana przedszkola - Warszawa

Zamienię miejsce w pszedszkolu 198 przy ul. Abrahama na miejsce w przedszkolu 198 przy ul. Bartosika. (Grupa 3 łatki, nabór 2016). Tel. 609803464, Aneta.dajczak@Gmail.com

Re: Stara Miłosna - zastanawiam się nad przeprowa

1. Stara Milosna to osiedle Wesolej, dzielnicy Warszawy; 2. zyje sie fantastycznie :) zielen, spokoj, sklepy, przedszkola, place zabaw, szkoly, uslugi wszystko co trzeba jest pod reka. 3. do centrum jezdzi 411 i 502, przejazd praktycznie zgodnie z rozkladem jazdy ktory uwzglednia korki; dodatkowo

Re: Ile kosztuje przedszkole ?

Ja akurat też mówię o Warszawie. agnieszka77_11 napisała: > bbuziaczekk napisała: > > > Twoja sasiadka jest glupia i przegiela maxymalnie bo 600 zl to nawet niep > ublicz > > ne ze wszystkim nie kosztuje!! > > Akurat tutaj się mylisz. To jak

Re: Ile kosztuje przedszkole ?

agnieszka77_11 napisała: > Akurat tutaj się mylisz. To jak najbardziej możliwe. Zależy o jakim mieście mów > i Foxanka. > U nas stawka za godzinę "nadliczbową" 2,90 (a wiem, że są przedszkola gdzie ta > stawka wynosi 3,50) > Powiedzmy, że w miesiącu są 22 dni robocze i

Re: Kielczan ubywa w zastraszającym tempie !!!!!!

" Do 200 tysięcznego miasta Kielce już brakuje blisko 5 tysięcy mieszkańców. Powody spadającej liczby mieszkańców nie są do końca znane. Na koniec 2009 roku było 198 462 kielczan. Wciągu 2,5 roku ubyło ponad 3 tysiące i Kielce na koniec czerwca liczyły 195 tysięcy 128 osób. Tyle jest zameldowanych

mieszkanie Warszawa, Wesoła, 71 m2 - 550 000 pln (początek wątku)

Stara Miłosna znajduje się szkoła podstawowa, gimnazjum, przedszkola, przychodnie zdrowia, sklepy, dobre połączenie komunikacyjne z centrum Warszawy. KONTAKT: tel. 603-895-301 e-mail: pawbud@poczta.onet.pl Pozostałe informacje kuchnia: widna; oddzielna, 2 stanowiska garażowe, garaż: pod

Re: Horror parkowania: Dlaczego wszędzie jeździmy

No nie wiem, ja chodzilam do przedszkola obok domu ( przedszkole nr 198 , jesli Cie to interesuje). Moze nie pod samym domem, bo tam nie bylo, ale 10 min spacerekiem od domu. A moi dziadkowie juz przed wojna mieszkali w Warszawie, tu sie urodzili moi rodzice, wiec nie wiem skad pomysl, ze nie

Re: 201 pytań. ;D 2

. 78.- 79.Małgorzata. 80.nie ma. 81.prywatne przedszkole. 82.Paweł. 83.nie ma. 84.Beck Imperial. 85.Tak. 86.Grzegorz.<3 87.28. 88. Marysia i Anna. 89. Jerzy i Stefan. 90. Izabella,Julia,Amelia.<3 91. Igor,Rafał,Piotrek,Grzesiek.< 92. Nie mam. 93. Nie mam. 94. Roberta

Re: Przedszkole z pielęgniarką-Warszawa

Witam Na Pradze Poludnie, jest przedszkole z oddzialami integracyjnymi nr 198, przy ul. Bartosika. W przedszkolu tym jets zatrudniona pielegniarka, bo takie sa wymogi p-kola integracyjnego. Nie wiem czy jest jescze inne p-kole integracyjne na Pr-Poludnie. Ale to polecam, bardzo fajne

Re: podawanie LEKÓW w przedszkolu

trzeb apodawac leki w ciagu dnia. Mowie o Warszawie, przedszkole 198.

Re: Udało sie- filia ul. Barhama Warszawa

Witam Przedszkole na Abrahama, jest oddzialem przedszkola 198 na ul. Bartosika. Niestety naboru do tego oddzialu na Abrahama w tym roku nie bedzie, gdyz jest to tylko oddzial, ktory miesci dwie grupy. Dopiero w kolejnym roku, czyli 2011 , jak odejda "nasze" dzieci, bedzie nowy nabor