32 wyników w czasie 82 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

przedszkole 212 w Warszawie (początek wątku)

Czy którejś dziecko tam chodzi? Proszę o opinie? -- Alicja ma już... Maleństwo rośnie

Re: Przedszkole 212 na Rybińskiego – co jes

Nie dotyczy to tylko przedszkola na Rybińskiego... Moje dziecko chodzi na Śmiałą i też napisaliśmy protest. Wczoraj w Gazecie ukazał się artykuł na ten temat: miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34884,4888967.html

warszawa zoliborz...wybor przedszkola publicznego (początek wątku)

Witam w tym roku posylam corke do przedszkola...no i zaczely sie dylematy... szukam opinii przedszkoli nr 130 (suzina) i 131 (sierpecka) oraz 247 (bieniewicka) ... o przedszkolu 212 czytalam same negatyw... sa tez przedszkola juz na bielanach 'pod kasztanem' i 'pod tecza' ale opini o nich

przedszkole Żoliborz (początek wątku)

Czy ktoś z Was zna przedszkole nr 212 na ul. Rybińskiego na Żoliborzu (Warszawa). A może znajdą się rodzice przedszkolaków z przedszkola nr 130 na ul. Suzina lub nr 131 na ul. Sierpeckiej. Będę wdzięczna za opinie o tych placówkach. Pilnie poszukuję info o tyc wymienionych przedszkolach

Re: opinie o przedszkolach Warszawa - Chatka Skrz

Witam Jestem współwłaścicielką przedszkola. Przede wszystkim zdziwiona jestem brakiem cywilnej odwagi w używaniu własnego imienia i nazwiska – ale rozumiem że pisząc kilka różnych postów z różnymi nickami na kilku forach – byłoby to trudne. Wiemy kto jest autorem postów, rodzice

Jaka szkoła podstawowa lepsza SP190 na czy SP212 ? (początek wątku)

12 marca rusza elektroniczna rekrutacja w Warszawie do szkoł podstawowych a ja mam dylemat czy wybrać SP 190 czy SP 212? Nasza rejonowa szkoła to 212 na Czarnomorskiej , wydaje sie być fajna, ładna ale musimy jechac autobusem pare przystanków odl. ok. 1,5 km, blizej nas mamy szkołe 190 na

likwidacja zerówek w Warszawie - przymus?!!! (początek wątku)

SZUKAMY RODZICÓW PRZEDSZKOLI WARSZAWSKICH DZICI W WIEKU 5 LAT. pRZEDSZKOLE 212 W-WA ŻOLIBORZ ORYZMAŁO PISMO I ANKIETĘ JASNO WSKAZUJĄCĄ NA INTENCJE LIKWIDACJI ZERÓWEK JUŻ W ROKU 2008R.. NASZE DZIECI WE WRZEŚNIU BĘDA MUSIAŁY IŚĆ DO SZKÓŁ KTÓRE NIE SĄ PRZYGOTOWANE NA ICH PRZYJĘCIE: LOKALOWO

Re: likwidacja zerówek w Warszawie - przymus?!!!

W Twoim linku jest zdanie: „Dyrektor biura wyjaśnia, że nie będą odgórnie przenoszone wszystkie zerówki.” Z przedszkolem 212, które znajduje się na – dość wyludnionym w stosunku do innych dzielnic – Żoliborzu problem jest taki, że pani dyrektor Magdalena Korsak

Będzie miejsce na teren rekreacyjny, przedszkole (początek wątku)

. bip.warszawa.pl/NR/rdonlyres/ED5AC9C1-50E3-4F5C-A648-A4FD4817D956/758258/zaczniknr1douchwaynrLXII27411.JPG Skutek tej zmiany poniżej: 1. Pozostawienie funkcji M2.12 zamiast proponowanego M1.20. (to dla wielu osób było najważniejsze) i to co dla mnie najwazniejsze 2. Zmiana funkcjii oraz znaczne powiększenie proponowanego obszaru ZP1 (zieleń urządzona) na ZP2 (zieleń urządzona z udziałem

jak to ugryźć? przedszkole na Mokotowie (początek wątku)

witam, mój syn ma 2 lata i 2/12. W przyszłym roku w marcu chcielibyśmy składać podanie o przyjęcie dziecka do publicznego przedszkola w Warszawie, najchętniej na Mokotowie (może przy ul.Zawrat, Al.Niepodległości). We wrześniu 2012 miałby wówczas 3.5roku. Mąż ma własną działalność, ja w tym roku z

Re: Czy ja przesadzam?

:edukacja.warszawa.pl/placowki/przedszkola wyklikałam dwa z jadłospisami: p212waw.edupage.org/text6/? www.p158.przedszkola.net.pl/jad%C5%82ospis.html

1 2 3 4