qqbek napisał: > Dziś rano - wyjazd z domu (ciepły garaż) - zasięg pokazywany - 235 (ładowanie w > nocy do 87,5%). > Jak zjechałem z górki, wioząc młodzież do placówek (3,5 km łącznie), to nawet p > rzez sekundę 240. > Wsiadam po odstawieniu młodego do przedszkola
> > rzez sekundę 240. > > Wsiadam po odstawieniu młodego do przedszkola - 225. > > Parkuję pod pracą (16 kilometrów dalej) - 219... i weź tu bądź mądry :D > > Na wszelki wypadek dobrze mieć kilka naładowanych powerbanków :/ I sa takie latarki z korbką... może da sie te
Z przeprowadzonej ankiety Urzędy Miasta Stołecznego Warszawy wynika, że w roku szkolnym 2023/2024 na lekcje religii uczęszcza 42% spośród ponad 271 tys. uczniów. Z tego: - w przedszkolach - 11% - w szkołach podstawowych - 65%, - licea ogólnokształcących - 27%, - technikach - 21%, - branżowych I
Moja Mama zostawiała mnie samą, odkąd skończyłam 3 lata, bo szybciej się rozwijałam, i mogła mi zaufać. Wcześniej zostawiała mnie na nieco dłużej samą, jak miałam 2-2,5, żeby np. pójść do sklepu, dlatego zostawienie mnie w domu poparła obserwacjami o ' radzącej sobie samej córce '. Siedziałam na