109 wyników w czasie 106 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Przedszkole Nr 312, Warszawa, ul Okińskiego (początek wątku)

Witajcie, dziś się dowiedziałam, że moja córcia dostała się do przedszkola na ul. Okińskiego :)))) Czy znajdą się osoby, których pociechy też dostały się do tego przedszkola lub już tam uczęszczają? Pozdrawiam Iwona

Przedszkole nr 312 Warszawa ul. Okińskiego

forum przedszkola: groups.google.pl/group/przedszkole-312 Niestety Pani Dyrektor nie uczestniczy w wymianie poglądów. Nawet link do forum został usunięty ze strony przedszkolnej.

Nr 117, Warszawa, ul. Sielecka

Przedszkole Integracyjne, bardzo ciepła i twórcza atmosfera; małe grupy (w każdej kilkoro dzieci niepełnosprawnych, co u zdrowych dzieci bardzo rozwija tolerancję i opiekuńczość). Chodzą do niego moje 2 córki. Jestem z niego bardzo zadowolona. Gorąco polecam.

Żłobek integracyjny Warszawa/Przedszkole (początek wątku)

Witam serdecznie. Na Białołęce znajomi prowadzą żłobek integracyjny oraz przedszkole ul. Zdziarska 26 Warszawa Białołęka O szczegóły dotyczące żłobka proszę dowiadywać się pod numerami. 506 497 105/ 510 255 986. www.beniaminki.com www.akademiaprymusa.com Pozdrawiam

Re: Przedszkole integracyjne - Warszawa

Agato, próbuj do skutku dzwonić na podany na stronie numer. Rekrutacja do grupy trzylatków właśnie ruszyła. Niestety trzeba ciągle próbować się dodzwonić, po kilka razy dziennie i potem przypominać mailowo i telefonicznie. Jadę jutro z synkiem na wizytę zapoznawczą, jeśli chcesz, to napisze co na

Re: Przedszkole integracyjne - Warszawa

Witam się nieśmiało, bom do tej pory podczytująca tylko. Może jakimś rozwiązaniem byłoby przedszkole na Bieniewickiej (integracyjne nr 247). Kiedy moi synowie tam chodzili, wśród dzieciaków byli m.in. autystycy. A mój syn z niezdiagnowanym wówczas ZA mimo swoich rozlicznych dziwactw i braków w

integracyjne nr 291 Siennicka Warszawa (początek wątku)

Poprosze o opinie na temat tego przedszkola. Pozdrawiam.

Re: integracyjne nr 291 Siennicka Warszawa

Czy ktoś ma jakieś informacje nt wspomnianego przedszkola?

Re: Przedszkole integracyjne Warszawa

. NIE PRACUJEMY PROGRAMEM OŚWIATOWYM! Więcej informacji na temat oferty uzyskają Państwo pod adresem info@nintu.pl pod numerami telefonów: 0 501 767 805, 0 504 011 880 oraz na stronie www.nintu.pl <http://czasdzieci.com.pl/adurl.php?id=472&t=7> Serdecznie zapraszamy! Zespół Nintu

Re: Przedszkole integracyjne w Warszawie

Bardzo serdecznie polecam przedszkole integracyjne nr 185 na Wołomińskiej (Praga Północ). Są wszyscy wymienieni przez Ciebie specjaliści - terapeuci, kameralna atmosfera i super dyrekcja.

Integracyjna nr 45 Warszawa- Mokotow (początek wątku)

Dziewczyny, bardz prosze o opinie na temat tego przedszkola. Jaka jest tam opieka nad dzieckiem z orzeczeniem? Bede wdzieczna za wszelkie opinie. Pozdrawiam -- Kamilek(02.04.04) http://dziecko.haczewski.pl/index.php?cykl=28&dzien=28&miesiac=4&rok=2008&bg=4400ff https

Przedszkole integracyjne nr 8, ul. Karmelicka, (początek wątku)

Warszawa. Czy ktoś może napisać opinię na temat tej placówki i ludzi tam pracujących?

Re: Państwowe przedszkole integracyjne - Warszawa

A Żoliborz może być? Przedszkole nr 247 na Bieniewickiej. Tam nie uprawia się "przedszkolnych bojów". Tam powierza się dziecko opiece wychowawców, specjalistów i pomocy przedszkolnych, którzy zajmują się nim, uczą, pomagają i świadomie wychowują. To przedszkole, z którego dzieciaki (także

1 2 3 4 5 6