28 wyników w czasie 81 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Przedszkole nr 275, ul.Piwarskiego, Warszawa (początek wątku)

Czy ktoś mi może coś powiedzieć na temat tego przedszkola? PROSZĘ, to dla mnie b.ważne. Dziękuę. Pozdrawiam.

przedszkole nr 275 na ul.Piwarskiego (początek wątku)

Myślę o tym, żeby zapisac tam swoje dziecko. Czy ktoś zna to przedszkole? jak tam jest? Kto tam uczy??? Dzieje się coś interesującego? Prosze o opinie

Re: przedszkole nr 275 na ul.Piwarskiego

Moje dziecko chodzi już cztery lata.Chce iść nawet jak jest chore!!Panie bardzo miłe. Ciekawie. Fajne plastyczne. Chodzą do teatru. Jest angielski, dużo sportu. I zwróć uwagę jak daleko od ruchliwych ulic, to też ważne dla malucha. Pozdrawiam!

Re: 5- latki SP integr. nr 275 BRÓDNO- ktoś skład

nie wiem czy na forum PRZEDSZKOLA ktos bedzie sie wypwiadal o SZKOLE ... -- 'Demokracja ma sens jedynie kiedy jest kontrolowana'

Sa mamy 5 latków od września w SP nr 275? (początek wątku)

Czy są tu na forum takie mamy, które złożyły wniosek o przyjęcie do grupy 5- latków w tej szkole? Czy Wasze dzieci chodzą do przedszkoli? Jakie macie pierwsze wrażenia? -- http://emotikona.pl/emotikony/ https://emotikona.pl/emotikony/pic/2kon.gif https://www.suwaczki.com/tickers/relgcbxm682z

Re: Sa mamy 5 latków od września w SP nr 275?

A czy szkoła nr 275 mieści się przy ul. Suwalskiej? Bo jeśli tak, to wreszcie się wyjaśniło, czemu kilka m-cy temu dostałam od nich pismo, abym zdeklarowała się czy moje dziecko będzie tam chodziło. Nie było tam ani słowem wspomniane o grupie 5-latków, a ja zachodziłam w głowę czemu ktoś mnie o to

Dyskusja o przyszłości Przedszkola nr 29 (początek wątku)

No co taka cisza nikt nie ma dzieci No tak po co przeznaczac miejskie pieniądze na dopłatę do dziecka w przedszkolu skoro można przeznaczyć na bardziej zbozne cele np rauty urzędników. Już opłata podstawowa wynosi 275 złotych plus zajecia dodatkowe rytmika plus jezyk 50 złotych a jak ktoś

przedszkola mokotów (początek wątku)

Polecam Przedszkole Nr 275 przy Piwarskiego 5 na Mokotowie, do którego chodziły moje córki.Troskliwa opieka, smaczne posiłki, piękny, nowoczesny ogród. Jeden problem to, że ciężko dziecko wyciągnąć do domu. Pozdrawiam i zachęcam !

Wolne miejsca w przedszkolu (początek wątku)

elektroniczną. Więcej informacji na stronie przedszkola-zabrze.silvermedia.pl/main.action lub telefonicznie pod numerem (032)275 14 87

Przedszkole na ul Piwarskiego, Warszawa (początek wątku)

cześć, mam kolejne pytanie odnośnie przedszkola, tym razem chodzi mi o przedszkole nr 275 w Warszawie. Będę wdzięczna za każdą odpowiedź i opinię na temat organizacji i wychowawczyń. Może ktoś mi powiedzieć jak wygląda plan dnia? Chodzi mi o posiłki, zajęcia dodatkowe itp.

Re: opłaty za przedszkola

Strumienie ma zabudżetowane na 2011 rok 3 016 182 zł . Tak więc przedszkole Strumienie musiałoby mieć w swojej siedzibie 275 dzieciaczków, aby dofinansowanie na jedno dziecko było takie samo jak w przedszkolu nr 1. Ze strony internetowej przedszkola Stumienie przeczytałam, że są tam trzy grupy: Biedronki

Re: CO SĄDZICE O PRZEDSZKOLU PRZY ZAWRAT

Jak blisko PuLawskiej to polecam przedszkole przy Piwarskiego nr 275.MiLe, mądre nauczycielki, daleko od ruchliwej jezdni przy ogródkach dziąłkowych co chyba dla dziecka z astmą byłoby istotne. Tylko że tam zawsze wszystkie miejsca zajęte...

1 2 3