188 wyników w czasie 108 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Ranking imion męskich 2014, WYNIKI (początek wątku)

Moja córeczka pozwoliła mi wreszcie podliczyć tegoroczny ranking imion męskich ;) Dziękuję wszystkim za udział w zabawie! Tegoroczni zwycięzcy to (po zsumowaniu głosów pozytywnych i negatywnych): Jeremi, Teodor i Leonard . Poniżej przedstawiam listę zwycięskich imion: 15 Jeremi 10

Re: Ranking imion męskich 2014, WYNIKI

Pierwsze miejsce zupełnie nie zaskakuje, bo Jeremi to imię proponowane w każdym wątku absolutnie każdemu, co rzeczywiście już trochę nuży. Bardzo twarda i męska pierwsza trójka, choć ja akurat wolę miejsce czwarte i piąte. Gustawa biorę pod uwagę dla własnego malucha, jeśli będzie chłopcem. Ale w

Ranking imion męskich 2014, etap II (początek wątku)

Rozpoczyna się drugi etap rankingu. Zasady: - każdy podaje 15 imion na TAK i 3 - na NIE - imiona z najwyższą punktacją na TAK przechodzą do ostatniego, trzeciego etapu - imiona można wybierać TYLKO z poniższej listy. Adam Albert Aleksander Aleksy Anatol Andrzej Antoni Artur August

Re: Ranking imion męskich 2014, etap II

Na TAK: > Adam > Gustaw > Karol > Konrad > Ksawery > Leon > Michał > Olgierd > Paweł > Stanisław > Teodor > Tymon > Wit > Witold > Włodzimierz na NIE: Dawid Barnaba Bazyli -- Fakt, że jestem paranoikiem, nie oz

Ranking imion męskich 2014 - etap I

Ignacy Emil Kornel Jan Remigiusz Maksym

Ranking imion męskich 2014 - etap I (początek wątku)

Rozpoczynamy pierwszy etap dorocznego rankingu imion męskich! Przypominam zasady I etapu: zgłaszamy po 15 ulubionych imion męskich. Te z nich, które zostaną zgłoszone więcej niż jednokrotnie, przejdą do drugiego etapu głosowania. Zgłaszamy wyłącznie imiona polskie (spolszczone). Miłej zabawy!

Ranking imion męskich 2014, etap III (początek wątku)

W III etapie głosujemy na 3 imiona na tak (1 punkt za każdy głos) i 1 imię na nie (-0,5 punktu za każdy głos). Można głosować wyłącznie na imiona z poniższej listy - to 27 imion, które uzyskały najwięcej głosów w poprzednim etapie: Antoni Cyprian Feliks Franciszek Fryderyk Gustaw Ignacy

Re: Ranking imion męskich 2014, etap III

+ Krzesimir Jeremi Cyprian - Leon -- *moje broje* i * http://lilypie.com https://lmtm.lilypie.com/TR0Tp1.png *

Re: Ranking imion żeńskich 2014, WYNIKI

Ależ proszę! muszę się zmotywować, żeby policzyć męski...

Re: Ranking imion męskich 2020 - wyniki

Ogólnie podoba mi się podium, poza Jeremim. Pozostałe podobają mi się, ale dla mnie bez szału Tytus, Bernard, Konstanty (nie mogę przekonać do Kostka/Kostusia), Siemowit, Roch Anatol, Ernest, Samuel i Gwidon. -- 👧🏻 Antonina Anna (ur. 28 czerwca 2014) 🧒🏼 Leonard Nikodem (ur. 23 marca 2017

Re: Ogólnopolski ranking imion nadawanych w 2014

O! W tym roku podano pierwszą setkę męskich i żeńskich (nie jak w latach ubiegłych-pierwszą pięćdziesiątkę). Super! Zawsze mi tego brakowało.

Re: Ogólnopolski ranking imion nadawanych w 2014

Czy dobrze rozumiem, że imiona najrzadsze, to te które mają tylko po jednym nadaniu? A skoro tak, to czemu akurat te dwie piątki z imion żeńskich i męskich zaprezentowano? Bo nie sądzę, żeby tylko te 10 imion było nadanych tylko raz...

2014 Warszawa: Najpopularniejsze imiona nadawane (początek wątku)

­no 677 razy, Zu­zan­nę - 661, Hannę - 657 oraz Na­ta­lię - 597. Na ko­lej­nych miej­scach zna­la­zły się Alek­san­dra (594), Maria (583), Maja (565), Ali­cja (554) oraz Lena (551). Od trzech lat nie­kwe­stio­no­wa­nym li­de­rem war­szaw­skie­go ran­kin­gu po­pu­lar­no­ści imion mę­skich jest Jan

Re: Dane z USC w Mińsku Mazowieckim - 2014

Dzięki!! Bardzo ciekawe imiona pojawiają się w Mińsku Mazowieckim, ciekawy też jest lider rankingu męskiego. -- De gustibus...

Najopularniejsze imiona 2016 Warszawa (początek wątku)

zmiany nastąpiły natomiast na dalszych pozycjach stołecznego rankingu imion. Nie zmienia to jednak ogólnomiejskiego trendu związanego z nadawaniem imion zakorzenionych w tradycji. Najpopularniejsze imiona żeńskie: Zofia (822), Julia (736), Hanna (717), Zuzanna (650), Alicja (622), Maja (594), Maria

1 2 3