131 wyników w czasie 86 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

rekrutacja do przedszkoli 2013 (początek wątku)

Witam, Jestem mamą tegorocznego przyszłego przedszkolaka. Ja juz podanie złożyłam, ale na poczatku miesiąca. Czy ktos z Was może składał całkiem niedawno i orientuje się ile dzieci na ile nowo utworzonych miejsc jest w poszczególnych przedszkolach. Oczywiście w tych przedszolach , które Was

Re: rekrutacja do przedszkoli 2013

Ja już złożyłam. Jeśli chodzi o liczbę miejsc dla 3-latków to tylko w 12-tce mi powiedzieli, że mają przyjąć 80-cioro. Także dużo. Zobaczymy.

Rekrutacja przedszkole państwowe 2013 (początek wątku)

Witam Od kiedy rozpoczyna się nabór na rok 2013/2014?

Re: Rekrutacja przedszkole państwowe 2013

A w jakim mieście? Bo raczej są rozbieżności

Rekrutacja do przedszkola 2012/2013 Skandal (początek wątku)

Ministerialne, a rozwiązanie: posyłanie rodzeństwa do dwóch przedszkoli, jesli mój młodszy synek do jakiegoś się dostanie w rekrutacji uzupełniającej. Rodzice dzieci w podobnej sytacji piszcie, coś trzeba z tym zrobić. Nie możemy pozwolić na to żeby komputer decydowal o tym do jakiego przedszkola pójdzie nasze

Łódź Rekrutacja do przedszkola 2012/2013 (początek wątku)

Zastanawiam się nad jedną rzeczą...córka dostała się do przedszkola w tamtym roku do 3-latków i oczywiście do niego chodziła i chodzi, teraz ponownie trzeba składać te wnioski. Czy może być taka sytuacja, że nie dostanie się teraz do 4-latków ??? Bo np. będzie dużo 5-6latków... i co wtedy ma

Re: Łódź Rekrutacja do przedszkola 2012/2013

W zasadzie wszystko jest tak samo, różnica jaka może wynikać to taka że za zadeklarowaną liczbę godzin trzeba bedzie płacić czy dziecko chodzi czy nie. Ma wejść jakiś nowy system i pierwszeństwo mają mieć dzieci z zadeklarowanymi godzinami powyżej pieciu bezpłatnych. U mnie na zebraniu dyrektor powi

rekrutacja do przedszkoli 2012/2013-protest (początek wątku)

-www.gazetawroclawska.pl/artykul/379747,wroclaw-oglosil-zasady-rekrutacji-do-przedszkoli,id,t.html?cookie=1. Ponadto proponuję dochodzić odszkodowania za koszty związane z opieką nad dzieckiem, które z braku miejsc nie zostało przyjete do przedszkola. Gmina ma ustawowy obowiązek zapewnienia miejsca w przedszkolu dzieciom od 3 r.z. Ponadto mamy to zagwarantowane w konstytucji. Przeczytajcie

Re: rekrutacja do przedszkoli 2012/2013-protest

uczęszczjące do żadnego przedszkola zaliczyły rekrutację a moje dziecko nie. Rozmawiałam z dyrektorem przedszkola, kierownikiem wydziału edukacji i panią z ministerstwa edukacji. Wszyscy rozkałdają ręce i zwalają winę jeden na drugiego. Jedyne rozwiąznie jakie mi zaproponowali to żeby dzieci chodziły do dwóch

Katowice - rekrutacja do przedszkola 2012/2013 (początek wątku)

witam. proszę o informację kiedy zaczyna się rekrutacja do przedszkola w tym roku w Katowicach. jak to wygląda? czy można gdzieś znaleźć zasady/regulamin? dziękuję za info

rekrutacja do przedszkoli (początek wątku)

jak co roku temat rzeka... regio-media.pl/2013/02/27/pruszkow-przedszkolami-wabi-podatnikow/

Re: rekrutacja do przedszkoli- zmiany?

Regulamin z 2013r. ale nowszego nie znalazłem http://umpruszkow.bip.org.pl/pliki/umpruszkow/regulamin_z_dnia_01.03.2013r..doc Tu link

Re: pszedszkola rekrutacja 2013

wszystko zależy od konkretnego przedszkola. Ile jest miejsc. Czy w pobliżu są inne przedszkola. Im dalej od centrum, tym mniej przedszkoli, a więcej dzieci. Chyba nie ma jakiejś magicznej granicy punktów. W drugim terminie też często są jeszcze miejsca, bo ktoś się rozmyśli i nie podpisze umowy. W

Re: pszedszkola rekrutacja 2013

To zależy od przedszkola. W przedszkolu, do którego chodzi córka nie ma grup sześciolatków. Są 2 grupy pięciolatków i te dzieci idą do szkoły. Jakaś część obecnych czterolatków też pójdzie do szkolnych zerówek. 2 lata temu syn chodził do przedszkola, w którym były sześciolatki. Sytuacja była

Re: rekrutacja do przedszkoli

W poniedziałek 25.03.2013r. składałem dokumenty mojego 3-latka i dostałem kartkę opisaną 3/170.

Re: rekrutacja do przedszkoli

dzięi za odpowiedzi, będę próbować składać. W jakich godzinach można zanosić podania? Bo na stronie MZO śmiesznie to ujęli: od 25 lutego 2013 roku - godz. 9:00 do 14 marca 2013 roku - godz. 15:00. Czyli tylko w te dni o tych godzinach? czy codziennie od 9 do 15? Trochę nie za fajne godziny dla osób

1 2 3 4 5 6