8 291 wyników w czasie 522 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Fiatem 125p do ślubu! (początek wątku)

Piękny, niepowtarzalny, jedyny! Dlaczego nie wyróżnić się tłumu, dlaczego nie być odmiennym niż konwencja? sprawdź: www.Fiat125p.com.pl Wyjątkowy, idealny na Ten właśnie dzień info@fiat125p.com.pl

Samochody do ślubu Fiat 125p i Oldsmobile 98 (początek wątku)

Oferujemy wynajem zabytkowych samochodów do ślubu 1. Oldsmobile 98 z 1971 roku - wspaniały amerykański klasyk 2. Fiat 125p z 1973 roku - niepowtarzalna limuzyna z czasów PRL-u www.autowesele.com.pl Zapraszamy

Poszukuje samochodu do zdjęć ( FIAT 125/125p ) (początek wątku)

Witam. Poszukuje osoby która zgodzi się na opowiedzenie swojej historii związanej ze swoim samochodem i udostępnieniu pojazdu do zdjęć. Jeśli ktoś jest (szczęśliwym) posiadaczem Fiata 125 lub 125p, proszę o kontakt : adamiakbartoszz@gmail.com

Fiat 125p na ślub! (początek wątku)

Piękny, niepowtarzalny, jedyny! Dlaczego nie wyróżnić się tłumu, dlaczego nie być odmiennym niż konwencja? sprawdź: www.Fiat125p.com.pl Wyjątkowy, idealny na Ten właśnie dzień info@fiat125p.com.pl

fiat 125p;)

kurcze za takie pieniądze nie da się poruszającego samochodu się kupić... tak mi się wydaje, no gdyby jeszcze miał być mniejszy to można by było coś znaleźć ale dla kolesia o takim wzroście jak ja samochód ciężko będzie znaleźć

Re: fiat 125p;)

zerknij sobie : www.wroom.pl/cena-do-2k-bezwypadkowy-s-wgdaty-malejaco.html

Fiat 125p (początek wątku)

Co zrobic???? posiadam po ojcu, fiat 125p kombi rocznik 1980r, caly czas garazowany, lecz od 7 lat nie uzywany.Sprzedac teraz, czy czekac jak bedzie zabytkiem. Czy jest jakis klub,ludzie, ktorzy interesuja sie takimi samochodami. Prosze o ciekawe odpowiedzi.Dziekuje!

Fiat 125p (początek wątku)

Otrzymalem po dziadku Fiata polskiego 125p kombi i jest to rocznik 1980. Na malym przebiegu, dziadek czesto nie jedzil ;) Od 7 lat stoi w garazu nie uzywany i moje pytanie: Ile on dzis moze byc wart? A slyszalem ze polskie samochody po 25 latach maja jakas inna wartosc. Prosze o pomoc w tej

Re: Fiat 125p

obevnie mam samochody do swojej dyspozyjci ( czasami jednym jezdzi dziewczyna) , ostatni moj nabytek to Toyota Hilux , wiec wiesz raczej Dacie mnie nie interesuja, chociaz dwadziescia kilka lat temu jak ktos kupil Dacie to byl naprawde gosc, uwierz , bo zapewne wtedy to ciebie jeszcze na

Re: Stare samochody - Fiat 125P

Fiat 125P

FIATEM 125 p

starym - 15, czy 16 letnim... w kolorze paskudnej jasnej zieleni... ale uwierzcie - kapuchy ma jak tyle że nie zdoła do końca zycia wydać...

FIAT 125p (początek wątku)

Fiat 25-letni, 125p 1500 kombi (zolty) karoseria w idealnym stanie, po śmierci właściciela 4 lata nie uzywany, garażowany. Cena do uzgodnienia. Oferty proszę zgłaszać od 16.10. Informacje pod numerem tel./fax. +48 52 361 30 06.

1 2 3 4 5 6