Witam, zastanawiam się nad posłaniem swojej 6-latki do jednej z powyższych szkół (prawdopodobnie klasy 1). Rankingi przemawiają za taneczną, ale z tego, co wiem jest to szkoła przepełniona, nauka jest na zmiany. Z kolei Cybisa wydaje się bardziej kameralna, bardziej dostosowana do przyjęcia
wyniki na koniec szkoły podstawowej, zależy również od pracy w domu - ale to wszystko to tylko mój pogląd skażony faktem dorastania w rodzinie nauczycielskiej :-> Co do wyboru - mimo wszystko dla rodziców o których wspominałem, trochę ważniejsze są kwestie związane z 'organizacją' pobytu dziecka w
Witam, Moje córki pójdą do szkoły we wrześniu a nasza szkoła rejonowa jest na Tanecznej (Ursynów). Bardzo proszę o opinie na temat tej szkoły od osób, które ją znają. Duże martwienie jest dla mniej n.p. ile dzieci będzie w klasie, więc chętnie bym się dowiedziała ile jest w tym roku, jaki
Mój syn chodzi do tej szkoły juz drugi rok(jest w drugiej klasie).Myslę ze tak na prawde ważna jest nauczycielka .Ja i mój syn jestesmy bardzo zadowoleni.Jest duzo wycieczek,dzieci od pierwszej klasy chodzą na basen,ze świetlicy na lodowisko,bardzo dobre obiady i niedrogie,taka szkoła z
Czy ktoś może podzielić się informacjami dotyczącymi Szkoły Podstawowej nr 100 przy ulicy Tanecznej
Jeżeli macie jakąś wiedze na temat szkoły podstawowej 100 przy ul. Tanecznej lub szkoły podstawowej nr 101 przy ul. Kajakowej to prosze o opinię. Dzięki.
: CAŁOŚĆ - 210 zł 4x60 min- 100zł 2x60 min - 60 zł 1x60 min - 40 zł 2x75 min - 70 zł 1x75 min - 40 zł Zawsze aktualne info na www szkoły. Zapisu można dokonać mailem: nova@novaszkolatanca.pl (imię, nazwisko i nr tel.) ;-)
ja tez raczej nie, bo nie dam rady codziennie młodej dowozic, i koszt trochę duzy, po wakacjach ruszą zajęcia, my chyba wrócimy do szkoły baletowej. Koszt 100 zł,a zajęcia sa 2 razy w tyg. po 60 min. -- Rodzeństwo
Witam W dniach 6-7 w Hotelu Qubus w Legnicy odbędą się warsztaty taneczne z hip hop, salsy, samby oraz tańca brzucha. Czas trwania zajęc to 2 godziny w sobotę i dwie w niedzielę. Koszt za cztery godziny to 100 zł. Zajęcia nie nachodza na siebie tak więc moża skorzystac z kilku form
Witam W dniach 6-7 w Hotelu Qubus w Legnicy odbędą się warsztaty taneczne z hip hop, salsy, samby oraz tańca brzucha. Czas trwania zajęc to 2 godziny w sobotę i dwie w niedzielę. Koszt za cztery godziny to 100 zł. Zajęcia nie nachodza na siebie tak więc moża skorzystac z kilku form
Tuż przed Sylwestrem przenieś się na kilka dni na słoneczne Karaiby! Szkoła Tańców Karaibskich SalsHallOrtodox mieszcząca się na warszawskich Bielanach zaprasza na Świąteczne Warsztaty Taneczne. Od 27 do 30 grudnia zaplanowali całe dnie atrakcji. Będą to 4 niezwykłe dni wypełnione m. in
Na długie jesienne wieczory można świętować i świętować .. szkoły niech atrakcyjnie przygotują spotkania slowno muzyczne albo teatralne I WIECZORKIEM TANECZNYM z obowiązkowym Polonezem A WIEM,ŻE tak moje wnuczki będą imprezować a wtskakiwanie w ostatniej chwili w zorganizowaniu tego