dóbr do niej należących, tenże Uniwersytet zobowiązał się temuż Proboszczowi płacić po złp. 2,267 gr. 2 de narów 9. (Dokum. D.) Na podstawie tych aktów dowie działem się, że Szkoła, a właściwie Bursa, w której uczniowie różnych
inkorporowania Probostwa do Uniwer sytetu, nie miał żadnego obowiązku opłacania mistrza szkoły, ani też rzeczona wizyta najmniejszej nie czyni wzmianki o obowiązku onej reparowania. — I inaczej być nie mogło, skoro z pod jego juryzdykcyi przez in
dóbr do niej należących, tenże Uniwersytet zobowiązał się temuż Proboszczowi płacić po złp. 2,267 gr. 2 de narów 9. (Dokum. D.) Na podstawie tych aktów dowie działem się, że Szkoła, a właściwie Bursa, w której uczniowie różnych
inkorporowania Probostwa do Uniwer sytetu, nie miał żadnego obowiązku opłacania mistrza szkoły, ani też rzeczona wizyta najmniejszej nie czyni wzmianki o obowiązku onej reparowania. — I inaczej być nie mogło, skoro z pod jego juryzdykcyi przez in
.Szkoła:1087-ukraińskie(?)/uzbeckie 252.Szkołut:313-ukraińskie 253.(Szkonter):66-niemieckie(?) 254.Szkop:741-mazowieckie 255.Szkopek:325-mazowieckie 256.Szkopiak:189-ogólnopolskie 257.Szkorla:74-małopolskie(?) 258.Szkot:54-ukraińskie 259.Szkotak:450-malopolskie 260.Szkotek:15-malopolskie 261.(Szkoter0
propagandyści z Pentagonu. Grupą trzymającą władzę jest oczywiście sekta Jerzego Kijowskiego, zorganizowana przez amerykański i brytyjski wywiad. W 1988 roku poszedłem do pierwszej klasy podstawówki, była to prestiżowa szkoła muzyczna im. Karola Szymanowskiego w Warszawie, do której swoje pomioty posyłali