mam doświadczenie przy opiece os. starszych ,znajomośc j. w stopniu komunikatywnym w mowie i pismie,mam 39 lat ,prawo jazdy kat B,chętnie podejmę pracę. tel 503-153-017 gg 10188771
Witam szukam zmienniczki do opieki nad starszą panią w niemczech od połowyu stycznia 2007,praca jest lekka ,babcia mało kłopotliwa,wymagany jest dobry j.niemiecki,zarobki 900/miesiąc plus 100 zwrot kosztów.
tel 0048 693473689
Witam mam 54 lata i poszukuje pracy w niemczech przy opiece nad osoba starsza oraz pracach domowych. 4,5 lata doswiadczenia w niemczech oraz 7 lat na terenie polski w opiece nad osoba starsza i schorowana. Jezyk niemiecki komunikatywny. tel. 781714336
Dla panstwowych i prywatnych instytucji Opieka nad starszymi osobami w Okolicach Stuttgartu poszukujemy 10 - 15 Opiekunek lub Pielengniarek do opieki. Osoby musza posiadac znajomosc jezyka i doswiadczenie zawodowe. Prosimy o przeslanie zyciorysu i swiadectwa pracy emailem (m
Szukap rpacy w niemczech jako opiekunka , sprzataczka albo jakas inna . Interesowaly by mnie okolice Dorsten albo Goch . Ale wszystkie inne tez sa mile widziane .
Seniorenbetreuung24h Szukamy 4 panie do legalnej pracy przy opiece nad starsza osoba w Gütersloh k.Bielefeld. Gwarantowane :Ubezpieczenie zdrowotne i wypadkowe + skladka rentowa + wyzywienie i mieszkanie + koszty przejazdu 120 Euro Kontakt : Tel . 609547389 do 04.01.2014 (Bydgoszcz
przy wykonczeniowce lubjako kierowca kat c
mozesz szukac.
Podejme prace przy zbiorach w niemczech (Bayern9. Kobieta 35 lat, pracowita.
jestem obecnie w niemczech w Berlinie z kolega pracujemy przy regipsach ale szukamy konkretnej pracy w niemczech najchetniej berlin bo mamy juz mieszkanie gewerbe mam od roku,ale mozemy wyjechac gdzies dalej wglab niemiec jak bedzie konkretna praca .mamy wiekszy zakres robot niz regipsy
szukam pracy jako opiekunka w niemczech lub pomoc domowa.Jesli jest ktos zainteresowany prosze o kontakt.Prace jestem gotowa podjac w kazdej chwili.pozdrawiam
majeczko, podaj swojego maila. widzialam dzisiaj pewne ogloszenie w gazecie (mieszkam w Niemczech), ktore mogloby cie zainteresowac. Pozdrawiam.